Principal » Gaming » Cum să dezinstalați eficient jocurile și aplicațiile din Android

Cum să dezinstalați eficient jocurile și aplicațiile din Android

Gaming  : Cum să dezinstalați eficient jocurile și aplicațiile din Android

Utilizatorii cu dispozitive mobile Android datorită magazinului Google Play au acces la o bază de date imensă de jocuri și aplicații gratuite. Toată lumea va găsi ceva pentru ei înșiși - începând cu programe de afaceri utile, terminând cu jocuri simple care ne vor face să ne simțim gratuit, de exemplu, în timp ce ocupat cu autobuzul. Cu toate acestea, memoria din smartphone-urile noastre este limitată și, uneori, se întâmplă că nu mai putem instala următorul titlu din cauza lipsei de spațiu. Atunci ce? Ar trebui să faceți un cont de conștiință rapid și să vă gândiți dacă folosim cu siguranță toate componentele instalate în prezent. Dacă se dovedește că o mare parte din ele a fost uitată de mult timp, este timpul să scăpăm de ei! Mai jos este un ghid scurt că, în câțiva pași, va demonstra cum să ștergeți permanent jocurile și aplicațiile din memoria smartphone sau tabletă.

La început în meniul principal, faceți clic pe pictograma cu o semnătură Setări (Acesta este, de obicei, un mic cog). După selectare, va fi afișat un alt meniu. Găsim aici și alegem aici Aplicații.

  

După o fracțiune de secundă, ochii noștri vor apărea meniul următor sub forma unei liste a tuturor jocurilor și a aplicațiilor instalate de noi. Derulând lista, vom găsi acest program pe care doriți să îl eliminați și să faceți clic pe acesta. După un timp, vor apărea toate opțiunile disponibile - Trage, Deplasați-vă pe cardul SD, clar și Dezinstalați. Toate aceste opțiuni apar ca fiind destul de multe butoane.

Pentru a șterge o componentă dată, faceți clic pe Dezinstalați. Ecranul de confirmare ar trebui să apară, unde în partea de jos a ecranului, faceți clic pe buton BINE.

După câteva secunde de așteptări, un anumit joc sau program va fi dezinstalat și mesajul corespunzător va fi eliberat de ochii noștri.

      

Această acțiune ar trebui repetată pentru fiecare componentă pe care vrem să o scăpăm de memoria dispozitivului. Datorită acestui lucru, vom obține o mulțime de spațiu pe care îl putem folosi pentru a instala titluri noi sau stocarea multimedia sau a documentelor.

Recomandat
Lasă Un Comentariu