Principal » Internet » Cum să curățați efectiv unitățile de gunoi?

Cum să curățați efectiv unitățile de gunoi?

Internet : Cum să curățați efectiv unitățile de gunoi?

După câteva luni de utilizare intensivă a computerului, performanța sa poate cădea în mod clar, dar cea mai mare problemă este un spațiu liber pentru hard diskul dvs., în special pe partiția sistemului. De ce se întâmplă acest lucru? Acestea sunt în primul rând fișiere temporare care se acumulează în diferite cataloage și sunt într-adevăr inutile. Din fericire, există instrumente care rezolvă rapid și eficient această problemă.
Ștergerea manuală toate fișierele temporare este într-adevăr posibil, dar este foarte consumatoare de timp și de locuri de muncă obositoare. De ce să nu treceți această cerință un program special care să caute el însuși, apoi să elimine toate spațiul inutil și de ocupare a fișierelor dvs?
Un exemplu de un astfel de program este Maestrul curateniei. Acest instrument foarte ușor de utilizat și chiar utilizatorii începători se vor ocupa de toate opțiunile. După lansarea, analiza discului și scanarea în căutarea datelor inutile privind toate partițiile sau în locațiile selectate. După câteva momente, apar primele date despre fișiere sofisticate. dimensiunea, locația, tipul etc. Cu programul de Master Clean, putem scana și curat dedicat aplicațiilor de sistem. TJ. Metro Store în Windows 8 sau Post Windows Live Mail. Desigur, programul se ocupă de browserele web, cum ar fi Mozilla Firefox, Internet Explorer, Google Chrome sau Opera și elimină orice date generate de ele sau istoric, fișiere temporare, cookie etc. Clean Master, de asemenea, curăță datele de la alte companii și din sistemul de operare, șterge datele temporare din pachetele de protecție, fișierele Adobe Flash Player etc.
După descărcarea, instalarea și pornirea programului, va apărea fereastra principală. Analiza discului în căutarea gunoiului va începe automat.

După scanare, lista de fișiere va apărea TJ. Cache, cache web etc. În unele cazuri, programul va fi capabil să recunoască chiar și o duzină sau astfel încât GB coș de gunoi pot fi eliminate.

Dacă doriți să ștergeți fișierele, faceți clic pe butonul "CURĂȚAȚI ACUM". După un timp, eliminarea fișierelor inutile va începe.

Recomandat
Lasă Un Comentariu