Principal » Internet » Cum să ștergeți, să transferați sau să editați fișiere blocate?

Cum să ștergeți, să transferați sau să editați fișiere blocate?

Internet : Cum să ștergeți, să transferați sau să editați fișiere blocate?

Copierea, mutarea, ștergerea - acestea sunt activități de bază pe fișiere pe care le facem practic în fiecare zi. Nu este nimic dificil pentru asta până la

..

totul funcționează. Uneori se întâmplă ca un fișier nu vrea să ștergeți sau să modificați locația. Motivul pentru această stare de lucruri poate fi un sistem sau o blocare software. Din fericire, folosind programul EMCO MoveOnboot, putem rezolva rapid și eficient această problemă.

Program EMCO MOVELBOOT Permite ștergerea, copierea, mutarea sau modificarea numelui unui fișier sau dosar chiar și atunci când a fost blocat de sistemul de operare sau de aplicații. Dacă doriți să modificați numele dosarului, care este utilizat în prezent de sistem sau de un program necunoscut, acesta este de obicei imposibil - apare un mesaj pe care nu îl puteți completa acțiunea. Nu suntem întotdeauna în măsură să recunoaștem ceea ce un program sau un proces. Cu acest program nu va fi nici o problemă.

EMCO MOVELBOOT Este foarte ușor de utilizat și toate operațiunile sunt efectuate cu ajutorul unui program asistent intuitiv, datorită căreia utilizatorii chiar începători vor trece prin toate etapele de gestionare a unui element blocat fără nici cea mai mică probleme. În plus, programul se va ocupa de multe fișiere simultan și după finalizarea procesului, acesta va crea un raport detaliat. Să spunem cum funcționează în practică.

După descărcarea, instalarea, pornirea și configurarea inițială a programului, faceți clic pe butonul Wizard (Wizard Acțiuni de boot) și apoi urmați instrucțiunile Wizard. Putem alege tipul țintă al elementului (fișier, folder etc.) Și apoi acțiunea pe care doriți să o faceți. Apoi selectați locația existentă și țintă dacă doriți să mutați sau să copiați elementul selectat. După selectarea tuturor opțiunilor, apăsați butonul "Finish " și apoi reporniți computerul.

De asemenea, putem muta orice fișier sau folder utilizând tehnica "captură și drop ". În acest scop, vom prinde un element dat și de scurgere în fereastra de program, și apoi într-o fereastră nouă, selectați dosarul de destinație. Fișierul va fi mutat automat după repornirea computerului.

Toate operațiile de pe fișiere sau foldere blocate pot fi efectuate utilizând comenzi încorporate. Pentru a face acest lucru, faceți clic pe pictograma cu semnătura "Mutare ", apoi dintr-un meniu mic pentru a selecta opțiunea preferată. Dacă am ales transferul, alegem locația primară și țintă în pasul următor. În acest fel, putem alege și un nume nou preferat.

În aproape același mod, putem șterge manual folderele sau fișierele blocate. Pentru a face acest lucru, faceți clic pe pictograma Ștergere, apoi selectați locația elementului pe care doriți să-l ștergeți.

Amintiți-vă că după ce face toate operațiile, faceți clic pe butonul cu semnătura „Reporniți Windows “ pentru a reporni sistemul de operare. Numai atunci vor fi implementate toate operațiunile planificate. 

Recomandat
Lasă Un Comentariu