Principal » Internet » Cum să scurtați adresa online prea lungă?

Cum să scurtați adresa online prea lungă?

Internet : Cum să scurtați adresa online prea lungă?

Respirația pe site-urile web și navigarea rar când acordăm atenție la ceea ce este afișat în bara de adrese a browserului. Uneori, adresele constau din aproximativ 10 caractere, un alt moment că numărul acestora poate depăși 100 - lungimea crește cât mai mult posibil în subpunerea site-ului sau când deschideți fotografii etc. Are vreun sens? Ce trebuie să faceți pentru a scurta acest link și de ce să o faceți deloc?
Deși nu aveți nici un sens practic atunci când navigați pe Internet, nu mai este atunci când vrem să trimitem ceva de către un prieten prin e-mail sau folosind un comunicator de Internet, un link care se ocupă cu mai multe linii poate introduce o mulțime de confuzie. Din fericire, există o modalitate de a scurta rapid și eficient o legătură foarte lungă cu un caracter miniatural. Cum să o facă?
Desigur, scurtarea manuală a legăturii este imposibilă, dar doar vizitați o pagină specială și faceți literalmente câteva clicuri cu un mouse pentru a face o miniatură dintr-o legătură foarte lungă. Desigur, deschideți mai întâi browserul web și apoi mergeți la pagina a cărei adresă dorim să o scurtăm. Apoi, faceți clic dreapta în câmpul Bara de adrese și selectați "Copy " din meniul contextual. De asemenea, putem folosi comanda rapidă CTRL + C.

Apoi, într-o filă nouă sau o nouă fereastră de browser pe care o deschidem Tinyurl.COM Și în câmpul din dreapta sub descriere "introduceți o adresă URL lungă pentru a face TINY: " Link-ul pe care dorim să-l scurtați folosind combinația CTRL + V sau alegerea opțiunii corecte din meniul contextual după ce faceți clic dreapta în locul potrivit. După lipirea adresei, faceți clic pe "Faceți Tinyurl!"

După un timp scurt, adresa (în cazul nostru constând din 107 de caractere) va fi redusă semnificativ. Acum, selectați doar o nouă adresă și copiați-o la fereastră cu o conversație sau un e-mail.

Recomandat
Lasă Un Comentariu