Principal » Internet » Cum să scurtați adresa site-ului?

Cum să scurtați adresa site-ului?

Internet : Cum să scurtați adresa site-ului?

Doriți să trimiteți o adresă online în SMS, dar este prea complicată să prescrieți sau să epuizeze o limită de 160 de caractere? Sau poate doriți să aplicați adresa Avatarului sau semnăturilor pe forum, dar nu este estetică sau prea lungă? Puteți utiliza site-urile web care oferă adresa web. Procesul va funcționa rapid și gratuit. 

Unul dintre cele mai interesante servicii care oferă link-uri este un site Skroc.En, care în afara unei interfață convenabilă care permite o sarcină în câteva secunde, are și multe funcții suplimentare interesante.

Procesul de scurtare se desfășoară în următoarele etape:

1.Introduceți adresa linkului scurtat

2.Alegeți un domeniu care va începe pentru adresa abreviată, de exemplu. ocolire.Pl / trescinka sau urwij.PL / Trescinka

3.În fereastra următoare, puteți alege conținutul care va fi vizibil în noua adresă după "/ " sau plecați fără nicio modificare - atunci sistemul va pregăti un șir aleatoriu de NP. Qwty.

4.Opțiunea de mascare vă permite să ascundeți adresa reală la care ne referim prin linkul SKOC.EN. După aplicarea acestei soluții, pagina din bara de adrese va avea în continuare o formă de comandă rapidă. Dacă nu pornim această opțiune, după ce faceți clic pe o legătură scurtă, adresa corectă va apărea în bara de adrese a browserului.

5.Funcția de valabilitate vă permite să setați data după care abrevierea va înceta să funcționeze

6.În plus, adresa poate fi blocată cu o parolă sau poate face una privată, astfel încât să nu fie disponibilă pentru motoarele de căutare.

După setarea tuturor opțiunilor, scurtați link-ul și apoi vom fi mutați pe un card care conține link direct, link în format HTML și codul BB (pe forum).

O scurtătură în forma de bază va fi activă pentru un an de la crearea sa la deschiderea de către cel puțin o persoană.

Ocolire.en Este posibilă gestionarea adresei. Puteți configura un cont de utilizator sau puteți utiliza un link către un link care gestionează un link care apare imediat după generarea referinței.

Recomandat
Lasă Un Comentariu