Principal » Internet » Cum se copiază contactele de pe telefonul dvs. la computer?

Cum se copiază contactele de pe telefonul dvs. la computer?

Internet : Cum se copiază contactele de pe telefonul dvs. la computer?

La schimbarea telefonului sau smartphone pentru un nou model, vom lupta întotdeauna cu problema contactelor în mișcare. O lungă perioadă de timp au trecut când datele de contact am scris pe cartela SIM. În prezent, dispozitivele moderne oferă capacități de înregistrare mult mai mari. În plus față de numărul de telefon, putem adăuga, de asemenea, o adresă fotografie, e-mail, date de la site-urile de rețele sociale, sau chiar note scurte. Cum se transferă astfel de contacte extensive de la telefon la un computer pentru a le readuce la un dispozitiv nou? Următorul tutorial vă va arăta în pași simpli cum să faceți acest lucru atât pentru Android, cât și pentru iOS.

Android

Aici avem mai multe modalități de a transfera o listă de contacte de pe telefonul dvs., pe discul computerului. Vom demonstra unul dintre cele mai simple. La început, intră a lua legatura pe telefonul nostru smartphone.

Acum, când vedem o listă de contacte salvate, faceți clic pe butonul MENU. Meniul pop-up trebuie să se deschidă de la care alegem Import Export.

Apoi faceți clic pe Exportați pe card SD sau Exportați în memorie Interior. După câteva momente, toate contactele noastre vor fi copiate în fișierul corespunzător din locația aleasă de noi. Acum tot ce trebuie să faceți este să conectați telefonul smartphone pe computer (cablu USB) și găsiți pe card sau în memoria internă creată acum o clipă. Gata!

ios

Deținătorii Iphon, din păcate, nu au atât de ușor. Aici, pentru a transfera contacte pe discul calculatorului nostru, trebuie să gustați puțin. Cu toate acestea, este pur și simplu de a face cu iTunes. La început, sincronizați cartela SIM cu contacte cu Outlook Express doar prin iTunes. Pentru a face acest lucru:

- Rulați Outlook Express,

- Selectați pictograma Contacte,

- După deschiderea unei liste de contacte, creați un director suplimentar și aruncați-i toate contactele lor,

- Acum copiem directorul în orice loc de pe hard diskul computerului (de ex. pe desktop).

Următorul pas este lansarea iTunes. După pornirea și conectarea telefonului, introducem iPhone-ul și selectați informațiile. Acum, defilați la fila Persoane de contact și selectați Sincronizare contacte din: contactele Windows. Acum, iPhone-ul nostru trimite toate contactele salvate în Windows. 

Următoarea acțiune constă în crearea unui director în Contacte Windows (NP. contact_iphone). Aici aruncăm date descărcate de pe telefon. Acum vom muta contactele de Windows din nou la contactele Windows folderul și opriți în opțiunea iTunes contact Nume sincronizeze cu. Gata. În acest fel, am transferat detaliile de contact de la iPhone pe computerul nostru.

Recomandat
Lasă Un Comentariu