Principal » Internet » Cum se copiază datele de pe iPhone (iOS) pe Android?

Cum se copiază datele de pe iPhone (iOS) pe Android?

Internet : Cum se copiază datele de pe iPhone (iOS) pe Android?

În zilele noastre, printre proprietarii de smartphone-uri moderne, există două sisteme operaționale - Android, care a lovit piața cu doar câțiva ani în urmă și ios apare în iPhone de la compania americană Apple. Atât software-ul Google, cât și brandul de la Cupertino au cât mai mulți fani excitați și dușmani acerși.

Când cumpărați un dispozitiv nou, ne confruntăm cu o alegere dificilă. Cu toate acestea, vorbind în favoarea accesului smartphone-urilor Android la o varietate de mulți producători. În prezent, pe rafturile care se deplasează cu Mobile mici, mari, eficiente, cu un ecran complet complet HD sau cei care vor satisface iubitorii de sunet bun prin sistemul de difuzoare instalat audiopile. iPhone cu iOS are, de asemenea, propriile sale avantaje - sistemul său este perfect optimizat, rafinat pentru aspect și interfață. Cu toate acestea, cei care ar dori să aibă un iPhone 'și "să schimbe iphone IPPhone. Ei se întreabă cu privire la problema transferului de date și, în special, lista de contacte de la un dispozitiv la altul. Următorul text vă va transporta pas cu pas prin procesul de transfer de informații cheie de la iOS Android. 

 

listă de contacte

Aici puteți alege câteva modalități de a muta o listă de contacte cu tot conținutul său din cartea din noi iPhone Pentru smartphone-ul de memorie cu Android. Primul dintre ele constă în:

- Descărcați pe Apple 'și una dintre aplicațiile pentru a exporta contacte în fișierul VCF sau CSV (de exemplu, Contactați instrumentul). Odată instalat, selectați opțiunea de a exporta și formatul fișierului. Faceți clic pe OK și gata - întregul proces are loc automat. Apoi, trimitem contactele exportate la e-mail-ul dvs. și gata;

- Mai târziu, vom începe smartphone cu Android și de la Google Play Descărcăm unul dintre programele gratuite pentru fișiere de import VCF sau CSV (O selecție imensă de instrumente gratuite de acest tip). Cea mai mare parte a acțiunii este extrem de intuitivă și chiar și cei mai experimentați utilizatori nu ar trebui să aibă o problemă cu serviciul lor. Întregul proces implică conectarea smartphone-ului la un computer și copiat de pe computerul dvs. exportat anterior. Următorul pas este să identificați calea exactă către locul în care cartela de memorie sunt fișiere CSV sau VCF și faceți clic pe OK. După un moment, toate contactele de la iOS merg la cartea Android. 

Merită adăugată, totuși, că această metodă nu poate funcționa pe fiecare smartphone. Există modele (de ex. Smartphone-uri selectate Samsung, care nu pot citi corect toate datele din fișiere VCF / CSV.

Altul, destul de simplu, gratuit și mai ales, este de a integra contactele cu iPhone cu Contul Google. Cum să o facă?

- noi o să începem iTunes pe computerul nostru,

- Conectăm iPhone-ul la computer (după un timp în timp ce dispozitivul conectat va apărea în panoul iTunes)

- Acum deschidem fila cu opțiunile despre dispozitiv

- Aici trebuie să alegeți Synchronize Contacte cu "și alegeți " Google Contacte "

- O fereastră va apărea pentru a introduce date despre contul Google - autentificare și parolă (dacă nu avem astfel, mai întâi trebuie să le stabilim),

- Acum faceți clic pe Aplicare și aplicația iTunes iese automat contactele de pe iPhone în contul Google

- La sfârșit pur și simplu rulați smartphone-ul Android (necesitatea de conectare la contul la care contactele exportate) și sincronizarea listei de contacte. Gata!

  

Multimedia și documentele

În cazul dorinței de a-și transfera multimedia sau diferite tipuri de alte date, cazul nu arată atât de bine. Aici despre fericirea poate vorbi deținătorii smartphone-urilor Samsung de la linia de galaxie. Este pentru ei că a fost creată o aplicație dedicată numită Easy Phone Sync, care vă va permite să copiați totul în câțiva pași pentru a copia tot ceea ce doriți cu iPhone pentru a vă aminti un nou dispozitiv Android. Avem aici posibilitatea transferului de contacte și mesaje SMS, fotografii sau video. Sincronizarea ușoară a telefonului funcționează îndeaproape cu iTunes. Această aplicație va simplifica minimul ucigaș, potrivit multor utilizatori iOS, procesul de transfer de date pe un smartphone cu Android. Veți găsi instrumentul propus AICI.

Producătorul a pregătit, de asemenea, un client adecvat, pe care îl instalez pe discul computerului nostru.

 

Indiferent dacă astfel de proiecte vor ajuta să tragă pe pagina de deținători IPONÓW a Google? Greu de spus. Cu toate acestea, ele vor facilita în mod semnificativ întregul proces de transfer de date, care poate părea aproape imposibil pentru momente, mai ales pentru utilizatorii cu cunoștințe IT neglijabilă. Și în opinia dvs. ar trebui să treci de la iOS, pentru oricare dintre smartphone-urile Android?

Recomandat
Lasă Un Comentariu