Principal » Internet » Cum se configurează WordPress 'A

Cum se configurează WordPress 'A

Internet : Cum se configurează WordPress  'A

WordPress nu este altceva decât un popular CMS (sistem de management al conținutului), care este utilizat în primul rând pentru a sprijini blogurile și site-urile web. Dacă doriți să adăugați WordPress „A la propria pagină, acest ghid de mai jos, în câțiva pași pentru a configura.

Odată ce instalăm deja WordPress 'A, vă putem conecta la panoul de administrare (/ WP-admin /). În acest scop, oferim login (admin) și parola pe care am stabilit-o mai devreme. După conectarea corectă, vom fi transferați la pagina de start.

După partea stângă a ecranului Există un meniu care ne oferă acces la toate elementele site-ului nostru sau al blogului nostru. Avem astfel de marcaje aici:

Intrări (Vă permite să adăugați și să editați intrări pe site-ul nostru),

Mass-media (Acest meniu vă permite să adăugați și vizualizați fișiere, inclusiv în principal fotografiile de pe site-ul nostru),

Referințe (oferă posibilitatea de a gestiona legăturile, dar această opțiune nu este populară și putem să o omitem),

Pagini (Meniu pentru a gestiona subpagini independente pe care plasăm diferite tipuri de conținut. Acestea se pot referi la datele de contact, accesul la companie, informații despre autor, etc.),

Comentarii (Acest meniu permite managementul convenabil adăugat de alți utilizatori ai comentariilor site-ului nostru),

Aspect (Aici, după cum sugerează și numele, putem schimba aspectul site-ului / blogului nostru prin adăugarea de diferite tipuri de piei, implementarea blocurilor corespunzătoare pe site-ul nostru etc.),

Conecteaza (Această opțiune ne permite să instalăm și să gestionăm diferite tipuri de pluginuri pe care WordPress 'A este o mulțime),

Utilizatorii (Meniu care vă permit să gestionați utilizatorii înregistrați pe site-ul nostru),

Instrumente (Aici există tot felul de instrumente suplimentare pentru utilizatorii mai avansați. Nu trebuie să le folosim pentru a face site-ul nostru să funcționeze corect),

Setări (În setările putem schimba aproape tot ceea ce este legat de pagina noastră / blog. Începând cu titlul său, o scurtă descriere a modalităților de afișare a conținutului).

Din moment ce știți deja ce opțiuni și funcționalități trebuie să vă ocupați. Timp pentru a descrie cele mai frecvent utilizate. La început ne vom ocupa Adăugarea unei noi intrări. Această operație nu ar trebui să provoace o problemă chiar mai mică decât utilizatorii avansați. Nu necesită cunoașterea programului sau a codului HTML.

Tot ce trebuie să faceți este să dați titlul de intrare și conținutul său exact. Un editor grafic special (similar cu care este disponibil, de exemplu, în Word) vă va permite, de asemenea, în format text prin fonturi de îngroșare în mod corespunzător, adăugând că, link-ul pozitiv sau lipiți imaginea. Dacă se întâmplă că nu vom putea finaliza intrarea, o putem salva ca o schiță. Atunci nu apar pe site-ul nostru și vom putea să-l terminăm și să publicăm un alt moment.

Dacă ne-ar dori să adăugați un alt subpagina în loc de o nouă intrare (de exemplu, cu detalii de contact), acest proces întreg arată foarte asemănător. Întregul proces ar trebui, totuși, să fie efectuat utilizând meniul Pagini.

Timpul pentru Schimbare Blogul sau pagina noastră. În acest scop, trebuie să mergem la meniu Aspect. Aici în fila Motivele Putem alege pielea interesată. Cei de pe web putem găsi o mulțime. Cele mai multe sunt gratuite, deși există puțin sau asemenea, pentru care va trebui să plătim suplimentar.

Pentru a configura în mod corespunzător aspectul site-ului nostru, iar panourile ar trebui să fie aranjate corespunzător. Panourile sunt diferite elemente ale site-ului nostru (lista de intrări, coloane cu text sau meniu de pe partea stângă sau dreaptă a ecranului). Acestea pot conține diferite tipuri de widget-uri. Pornind de la formularul responsabil pentru căutarea conținutului, prin fereastra de conectare, terminând cu legături cu link-uri către alte site-uri sau subpagini.

Partea dreaptă a meniului Aspect este o listă a tuturor widget-urilor utilizate de panourile individuale. Dacă doriți să adăugați un anumit panou de widget, trageți-l din listă în mijlocul ecranului în meniul din dreapta. Pentru a șterge widget-ul de pe panoul, pur și simplu trageți-l din meniul din dreapta la orice loc al ecranului.

Odată ce am configurat deja aspectul site-ului nostru, este timpul să ne ocupăm de setările sale. În meniu Setări Avem ocazia de a determina modul în care vă veți comporta. Vom găsi aici opțiuni care vă vor permite să determinați cine poate să comenteze intrările noastre, câte intrări vor afișa simultan pe o singură pagină, formatarea datei, tipurile de link-uri, precum și tipul de afișare și descrierea paginii.

Recomandat
Lasă Un Comentariu