Principal » Internet » Cum se configurează datele memorate din formularele de Internet în Chrome, Firefox și Safari?

Cum se configurează datele memorate din formularele de Internet în Chrome, Firefox și Safari?

Internet : Cum se configurează datele memorate din formularele de Internet în Chrome, Firefox și Safari?

Ați servi destul de continuu aceleași informații în formulare? Profitați de un add-on simplu care va scrie tot ce intri pe web. 

Lazăr: recuperarea formei, Pentru că vorbim despre asta, o adăugare disponibilă pe Chrome, Safari și Firefox, care economisește tot ceea ce adăugați pe Internet. Pentru ce? Dacă apare o eroare de server sau vă veți pierde conexiunea la internet - veți putea întotdeauna să restaurați un comentariu sau un alt text pe care l-ați adăugat. 

Programul utilizează, de asemenea, persoanele care se înregistrează pe site-uri web, foruri și site-uri care necesită contul dvs. Când se servește primele informații de înregistrare, Lazăr: recuperarea formei Vom sugera date pe care le-am servit odată NP. abordare. Acest lucru va accelera în mod semnificativ reaprovizionarea formelor. 

Adaptarea poate fi configurată pentru a păstra datele formularului pentru o anumită perioadă de timp. Puteți dezactiva funcționarea pe site-uri specifice și puteți activa parolele. Pentru a crește securitatea, este posibilă utilizarea unei parole de securitate în conținutul computerului care este adăugat la baza de date a extensiei. 

Recomandat
Lasă Un Comentariu