Principal » Gaming » Cum se configurează uTorrent?

Cum se configurează uTorrent?

Gaming  : Cum se configurează uTorrent?

Program UTorrent, Ca un alt fișier pentru a face schimb de fișiere din protocolul P2P, necesită o mică configurație care ne va permite să folosim 100% link de internet.  Iată un ghid scurt pentru a configura UTorrent

După instalarea programului, introduceți Setări (preferințe). Veți găsi opțiunea Ghid de viteză. Selectați serverul situat în apropiere, deselectați Lățime de bandă și faceți clic pe Rulați teste. Acum puteți seta viteza de trimitere a fișierelor - (Viteza de încărcare) și introduceți valoarea reală la program. 

În setări, selectați opțiunea Conexiune (conexiune) și selectați portul Radomize fiecare Start (selecție portuară în timpul pornirii programului). Opțiune Activați NAT-PMP și activați UPNP (În versiunea poloneză: cartografiere portuară) ar trebui, de asemenea, marcate. 

Dacă aveți o problemă că furnizorul dvs. de internet limitează viteza de descărcare torentă, puteți utiliza opțiunea de criptare (activată de criptare a protocolului). În plus, asigurați-vă că UTorrent Se adaugă o aplicație securizată pentru firewall-ul dvs.

Acest tip de configurație preliminară UTorrentta ar trebui să asigure o conexiune de bună calitate și o descărcare eficientă și să trimită fișiere. 

Recomandat
Lasă Un Comentariu