Principal » Internet » Cum se configurează Twitter și LinkedIn de la Windows Phone?

Cum se configurează Twitter și LinkedIn de la Windows Phone?

Internet : Cum se configurează Twitter și LinkedIn de la Windows Phone?

Twitter este cel mai popular site de microblog din lume. Vă permite să trimiteți mesaje scurte la o varietate de subiecte, între utilizatorii mai multor sisteme de operare. Pe de altă parte, LinkedIn este cea mai mare rețea socială axată pe afaceri - aceasta este o platformă de comunicare ideală între angajați și angajatori, precum și persoanele care caută muncă. Ambele aplicații sunt, de asemenea, disponibile pentru Windows Phone, iar în următorul ghid veți prezenta cum să configurați configurația aplicației Twitter și LinkedIn pe dispozitivele de la Windows Phone.


Twitter și Configurare LinkedIn pentru Windows Phone
1. Accesați ecranul de pornire, treceți în stânga și apoi din listă Aplicații, presa Setări (Pictograma cercului circular) > Post + Conturi> Adăugați cont.


2. Alegem opțiuni în consecință Stare de nervozitate sau LinkedIn, Apoi selectați butonul conectați. În acest moment, suntem direct redirecționați către site-ul relevant de rețea socială.


3. Următorul pas va fi conectat la contul Twitter sau LinkedIn cu identificatorul ID-ul Windows Live. În acest scop, introducem același nume de utilizator și parolă pe care am ales-o în timpul înregistrării (de ex. De la nivelul PC).


4. După finalizarea pașilor de mai sus, vom fi redirecționați automat la pagină Post + Conturi.
Rețineți că pe un dispozitiv Windows Phone puteți avea doar un singur cont Twitter și unul pentru LinkedIn în orice moment. Dacă doriți să profitați de alt cont, eliminați cele anterioare și urmați instrucțiunile.

Recomandat
Lasă Un Comentariu