Principal » Internet » Cum se configurează routerul Wi-Fi, rețeaua wireless?

Cum se configurează routerul Wi-Fi, rețeaua wireless?

Internet : Cum se configurează routerul Wi-Fi, rețeaua wireless?

Doriți să aveți o rețea fără fir în întreaga casă? O scurtă configurație vă va permite să înlocuiți conexiunea prin cablu la WiFi. 

Asigurați-vă că cablul RJ-45 de la modem este conectat la conectorul WAN de pe router și dispozitivul este pornit. 

Apoi conectați cablul LAN la router și conectorul computerului pe care veți efectua configurația. Apoi porniți browserul web și introduceți adresa IP a routerului în bara de adrese. Va fi 192.168.1.1 sau 192.168.1.2 În funcție de setările producătorului. Informațiile despre acest subiect pot fi găsite în instrucțiuni. 

Se va afișa fereastra A-Autentificare cu setări de router.  Loginul și parola implicită sunt admin sau altele, explicate în instrucțiuni.

După introducerea setărilor, mergeți la Opțiuni Mac (rețea -> Clona Mac). Selectați opțiunea Mac Cloning și salvați setările, care vă vor atribui adresa WAN Port MAC. 

Acum puteți continua să creați o conexiune WiFi. În rețea, alegeți Wan IP dinamic, Ce vă va permite să difuzați automat adresele IP. Dacă furnizorul solicită valori specifice, selectați IP static și aplicația IP, masca și porțile. 

Apoi selectați Reînnoire și accesați setările de rețea fără fir (Setările Werress). 

Acolo puteți da numele de rețea (SSID), regiunea și tipurile de lucru. În această etapă, metoda de criptare este extrem de importantă (Tipul de securitate) și introducerea unei parole adecvate care nu va permite accesul neautorizat la conexiunea dvs. la internet. După salvarea acestor setări, conexiunea la Internet trebuie să fie menționată fără fir. De asemenea, puteți reporni routerul deconectați-l din rețea și conectați-vă după OK. 30 de secunde.

Recomandat
Lasă Un Comentariu