Principal » Internet » Cum de a configura corect Adblock în browserul dvs?

Cum de a configura corect Adblock în browserul dvs?

Internet : Cum de a configura corect Adblock în browserul dvs?

Adblock plus Această aplicație open source care acționează cu cele mai populare browsere web. Programul vă permite să eliminați anunțurile enervante pe site-urile web și între filme de exemplu. Pe YouTube sau pe Facebook, dar numai instalarea nu este suficientă pentru funcționarea pe deplin funcțională. Trebuie să efectuați o configurație simplă. 

După instalare Adblock plus Funcțiile de confidențialitate de bază ar trebui să fie activate și să fie de acord (sau nu) pentru anunțurile non-invazive:

Apoi putem privi în lista de filtrare. În versiunea de bază, acestea sunt liste generale, de preferință care funcționează în partea de Internet în limba engleză. Merită adăugarea de filtre mai potrivite pentru Polonia.

Merită să instalați o listă regională de fanboy.Ce.Nz și adblocklist.Org 

Uneori Adblock Există prea greu de tăiat serviciile, deci atunci când orice conținut nu afișează - încercați să o dezactivați. Apoi site-ul poate afișa corect. De asemenea, puteți adăuga excepții. Fiind pe pagină, mergeți la panou Adblock și selectați "Dezactivați blocarea...", Ceea ce vă încurajăm, mai ales în cazul unui procesor.EN.

Recomandat
Lasă Un Comentariu