Principal » Internet » Cum se configurează Outlook?

Cum se configurează Outlook?

Internet : Cum se configurează Outlook?

Dacă nu doriți să vizualizați e-mailul utilizând un browser web, puteți configura un program de poștă electronică care descarcă mesaje pe e-mail. Unul dintre cele mai populare instrumente este Outlook, Programul Postal Microsoft. 

Pentru a configura mai întâi programul poștal, mergeți mai întâi la site-ul dvs. de servicii de rețea. Acolo, în fila Ajutor, există setări care trebuie introduse în program. Este vorba despre serverele de poștă electronică (IMAP, POP3) sau ieșire (SMTP), precum și porturile și securitatea. Iată datele de probă, potrivirea contului în domeniul poștal.WP.En:

După găsirea acestor date, activați programul și selectați Instrumente. Apoi selectați din listă Setările contului

Acum selectați o opțiune Nou Și începeți completarea datelor: Trebuie să introduceți adresa dvs. de e-mail și parola de mail. Acestea sunt aceleași date la care vă conectați pentru a posta în browserul dvs. Programul va verifica corectitudinea datelor și va încerca să efectueze un apel. Dacă procesul de conectare va fi o configurație preliminară. 

Dacă vă terminați - configurația contului va fi finalizată, dar puteți introduce patch-urile. Dacă nu, trebuie să furnizați informații că ați căutat ajutor. Pentru a face acest lucru, selectați adresa de e-mail adăugată și selectați opțiunea Schimbare

Acum selectați Mai multe setari și puteți modifica ferestrele în conformitate cu setările de ajutor. Schimbați porturile serverului și asigurați-vă că conexiunea va fi asigurată prin protocolul SSL. După acceptare, veți putea să vă bucurați de mesajele descărcate pe disc. 

Recomandat
Lasă Un Comentariu