Principal » Internet » Cum se configurează un cont Facebook de la Windows Phone?

Cum se configurează un cont Facebook de la Windows Phone?

Internet : Cum se configurează un cont Facebook de la Windows Phone?

Facebook este în prezent cel mai popular site-ul de rețele sociale din lume, care vizitați milioane de utilizatori în fiecare zi. Datorită dezvoltării unei rețele mobile, aplicația este disponibilă și pentru Holders Windows Phone. Este important faptul că aceasta nu este doar posibilitatea de a utiliza resursele de servicii, ci și comunicarea cu alți utilizatori, indiferent dacă utilizează Facebook prin intermediul Windows Phone, PC, Android sau iOS. În direcția de mai jos, prezentăm cum să configuram un cont Facebook pentru dispozitivele mobile care rulează Windows Phone.


Descărcați aplicația Facebook pe Windows Phone și apoi efectuați configurația corespunzătoare:
1. Accesați ecranul de pornire al telefonului, mutați la stânga pentru a merge la listă Aplicații, Apoi alegem Setări (Pictograma cercului circular) > Conturi poștale +.


2. Noi alegem Adăugați cont> Facebook.


3. În domeniu Adresa de email Introducem adresa noastră de e-mail, pe care am furnizat-o în timpul înregistrării contului pe Facebook (de ex. De la nivelul PC).


4. În domeniu Parola Introducem parola dată în timpul înregistrării (de ex. De la nivelul PC).


5. Noi alegem Buturuga.


6. Prima pornire ar trebui să afișeze un mesaj despre capacitatea de a integra un cont cu identificatorul ID-ul Windows Live. Pentru a vă conecta la Facebook, trebuie doar să selectați butonul conectați.


Cum să activați fereastra Facebook Chat din Windows Phone?
1. Accesați ecranul de pornire al telefonului, mutați la stânga pentru a merge la listă Aplicații, Apoi alegem Setări (Pictograma cercului circular) > Aplicații> Știri.


2. Apoi faceți clic pe opțiune Chat pe Facebook.


3. Prima pornire ar trebui să afișeze un mesaj despre capacitatea de a integra un cont cu identificatorul ID-ul Windows Live. Pentru a vă conecta la Facebook, selectați butonul Configurați.


Pentru a configura Facebook pentru dispozitivele de la Windows Phone, trebuie să fiți conectat la internet (de exemplu. Conexiune Wi-Fi). Trebuie reamintit faptul că pentru Windows Phone este posibil să se utilizeze Numai de la un cont în același moment. Pentru a adăuga un cont nou, eliminați cele anterioare și continuați de la început conform instrucțiunilor de mai sus.

Recomandat
Lasă Un Comentariu