Principal » Internet » Cum să configurați funcțiile familiei mele în Nokia Lumia?

Cum să configurați funcțiile familiei mele în Nokia Lumia?

Internet : Cum să configurați funcțiile familiei mele în Nokia Lumia?

Funcția mea de familie poate fi activată în toate dispozitivele mobile Windows Phone 8.1. Datorită ei, putem determina ce materiale pot descărca copilul nostru. În acest ghid, arătăm cum să configuram funcțiile familiei mele în Nokia Lumia și alte dispozitive de telefoane Windows.


1. Mergem la serviciu Familia mea Sub // Login.Trăi.Com / login.SRF?Wai = wsignin1.0 & rpsnv = 12 & ct = 1412074434 & rver = 6.2.6289.0 & WP = MBI_SSL & WREPLY = HTTPS:% 2F% 2FWWW.Windows Phone.COM% 2FAUTH% 2Fomplete-Signin% 3Freturnurl% 3Dhttps% 25253A% 25252F% 25252FWWW.Windows Phone.COM% 25252FPL-PL% 25252Family & LC = 1045 & ID = 268289, apoi conectați-vă la cont Microsoft sau noi creăm noi dacă nu avem.
2. Mergeți la pagina de setare a funcției Familia mea și faceți clic pe start. Dacă nu am adăugat un cont copil mai devreme, o puteți face acum făcând clic pe opțiune Adăuga.
3. Pentru a adăuga un copil, faceți clic pe opțiune Mergeți la pagina de setări de familie. Acum conectați-vă la contul dvs Microsoft oferind date de conectare la telefon care utilizează un copil.
4. De acum înainte, dacă copilul va dori să descărcați orice joc sau aplicație, părintele va veni la contul Microsoft, o notificare va ajunge la acceptare - numai după ce a exprimat consimțământul, copilul va primi acces la materiale selectate.
5. în plus Descărcarea de jocuri și aplicații, Putem alege dacă copilul poate descărca gratuit, gratuit și plătibil sau complet blocarea capacității de descărcare. De asemenea, vom găsi aici Filtru de clasificare a jocului, care limitează accesul la titlurile selectate - NP. Pe baza categoriei de vârstă sau specie.

Recomandat
Lasă Un Comentariu