Principal » Software » Cum se formează Pendrive

Cum se formează Pendrive

Software  : Cum se formează Pendrive

Memoria USB portabilă, adică, în prezent, sunt extrem de populare. Capacitățile lor ajung la câteva duzini și chiar câteva sute de gigabytes, care ne oferă posibilități aproape nelimitate de transfer rapid de date de la un computer la altul. Uneori, cu toate acestea, se întâmplă că după introducerea portului USB "a la portul USB, apare un mesaj că dispozitivul nu a fost formatat sau este formatat prost. Acest lucru nu înseamnă totuși că memoria noastră este deteriorată. Că totul sa întors la normal ar trebui să se formeze cel mai probabil. Cum să o facă? Suntem deja explicați!

Formatarea memoriei USB portabile este un pas simplu și nu de obicei nu durează mai mult de câteva minute. Dacă vrem să formați corect Pendrive 'și la început, îl punem în portul USB. Apoi deschideți Calculatorul meu. Ar trebui să existe o pictogramă cu memoria noastră după un timp. Apasa pe el Click dreapta.

Din meniul pop-up, alegem Format (Engleză: format). Următoarea fereastră va apărea pe ecranul în care sunt disponibile mai multe opțiuni. Ele permit, printre altele, să schimbe numele (volumul) pendrive 'A (în acest caz este Toshiba), pentru a selecta sistemul de fișiere (vă sfătuim să alegeți FAT32) și să alegeți un mod de formatare rapidă / standard. Încercați să formați memoria în modul standard (decorată cu o fereastră de formatare rapidă).

Este nevoie de puțin mai lungă, dar permite formatarea mai precisă a dispozitivului, care în viitor poate preveni erorile. La sfârșit, faceți clic pe start și începe procesul de formatare. După câteva minute ne putem bucura de dispozitivul nou formatat. Amintiți-vă, totuși, că procesul de formatare Șterge Toate salvate anterior pe pendrive 'adică date.

Recomandat
Lasă Un Comentariu