Principal » Software » Cum se formează unitatea de sistem în Windows 8

Cum se formează unitatea de sistem în Windows 8

Software  : Cum se formează unitatea de sistem în Windows 8

Windows 8 este cea mai recentă versiune a Microsoft, printre altele, pentru PC-uri. Dacă aveți un PC sau laptop cu acest sistem particular și doriți să formați unitatea C (discul de sistem) pentru a putea restabili fabrica sau pur și simplu încărcați noul sistem de operare se citește următorul ghid. Pas cu pas, vom explica cum puteți restabili setările de sistem sau puteți instala o altă versiune.

În cazul în care ați cumpărat un laptop care rulează Windows 8 și pe modul în care ați făcut un logger cheie sau pur și simplu echipamentul a început să funcționeze puțin mai lent decât a avut loc la început și doriți să formați computerul, această chestiune arată destul de dreaptă. Utilizați așa-numita restaurare a sistemului de operare, adică Recuperare. Recuperarea este o partiție separată de construcții, nu este vizibil pentru utilizator pe care este stocată copia de instalare a sistemului de operare Windows 8. Acesta vă permite să restaurați eficient computerul la starea din fabrică. După pornire, vom trece automat în meniul de instalare. Acolo, alegem repararea sau restabilirea sistemului, iar întregul proces are loc automat. După un timp, computerul nostru va reporni cu sistemul nou instalat fără un software suplimentar inutil, pe care l-am instalat pe drum. Dacă laptopul nostru nu are un buton de recuperare, această funcție poate fi apelată printr-o centură Charms (Windows + C)> Setări > Modificați setările computerului. Acolo mergem la marcajul General Și la partea de jos, găsim opțiunea de restaurare a sistemului.

Dacă nu avem un laptop cu funcția de recuperare, cazul pare un pic diferit. Aici vom avea nevoie de o placă de instalare cu Windows 8. Dacă avem un sistem original de operare instalat, dar, din păcate, nu avem un disc (deteriorat, pierdut etc.), apoi putem descărca copii ale sistemului (aceeași versiune care este instalată pe computerul nostru) de pe Internet cu un indiferent sursă (Microsoft permite o astfel de soluție). Tasta de licență SAM este, de fapt, stocată în computer și nu va fi necesară în timpul instalării. După introducerea discului optic cu Windows 8, continuați conform instrucțiunilor afișate acolo.

Dacă vrem să modificăm Windows 8 la oricare dintre cele anterioare, vom avea nevoie de un CD / DVD cu un anumit sistem. De exemplu, încercarea de a instala Windows 7 în loc de Windows 8 Avem o bord cu Windows original 7. Repordăm computerul și după ce am pornit, introducem setările BIOS (de obicei acest buton F2 sau Șterge). În BIOS modificați secvența de boot - setată ca o unitate optică primară. Dacă ați reușit să faceți totul corect după ce reporniți computerul cu unitatea introdusă în placă cu Windows 7 trebuie să apară un meniu adecvat care ne va permite să formați discul de sistem și să instalați noile ferestre.

Recomandat
Lasă Un Comentariu