Principal » Software » Cum se formează C C în Windows 7?

Cum se formează C C în Windows 7?

Software  : Cum se formează C C în Windows 7?

 Formatarea acționării sistemului, de obicei, nu se asociază bine. Cu excepția cazului în formatarea oricărei partiții este o problemă - trebuie doar să selectați opțiunea corespunzătoare din meniul contextual al partiției sau de a folosi programul dedicat - acest lucru este de curățare deja partiția de sistem, în special pentru utilizatorii de computere desktop, în principal asociat cu termen lung instalarea sistemului, pierderea de date importante și o configurație plictisitoare. Din fericire, la menținerea câtorva principii, acest proces nu trebuie să fie teribil.

1.    Copierea de date importante

Înainte de a forma o partiție de sistem, dacă avem acces la disc, ar trebui să facem o copie de rezervă a fișierelor noastre importante pentru noi. Amintiți-vă că după formatarea partiției de sistem, vom pierde toate fișierele stocate pe ea! Dacă alte partiții create pe disc (de ex. Discul local (D :), Discul local (E :) etc.) Putem transfera toate fișierele pe care vrem să le păstrăm. O altă soluție poate fi o memorie portabilă de tip Pendrive, carduri de memorie, discuri externe și discuri virtuale din ce în ce mai populare în nor. Când vine vorba de copierea fișierelor, în plus față de muzică, fotografii și documente, amintiți-vă despre marcaje în browserele web, parole memorate, baze de date pe internet, etc.

 

 2.    Ce să se pregătească?

Formatarea tradițională a partiției de sistem se conectează de obicei la instalarea unui nou sistem de operare, motiv pentru care, în acest caz, placa de instalare Windows 7 va fi necesară cu cheia corectă și verificată care poate fi găsită pe ambalaj. În plus, putem pregăti discuri cu drivere pentru toate componentele instalate pe computer, adică la placa de bază, grafică, muzică, carte de muzică etc. Dacă folosim programe în fiecare zi - pentru învățare etc. - putem pregăti discurile necesare pentru a restabili funcționalitatea de bază a computerului imediat după instalarea sistemului, a șoferilor și a configurației acestora.

De asemenea, este echipat cu o tastatură tradițională cu un conector PS2. În unele cazuri, tastaturile wireless și conectate la un computer prin intermediul unui conector USB pot să nu funcționeze în BIOS-ul plăcii de bază, care pot fi necesare pentru configurația relevantă de boot. În astfel de cazuri, finalizarea formatării partiției de sistem și a instalării unor copii proaspete ale sistemului de operare nu pot funcționa.

Să ne amintim, de asemenea, că procesul de formatare a discului C și instalarea sistemului de operare poate dura câteva duzini de minute, deci să rezervați dreptul de timp pentru a face totul în mod corespunzător și fără grabă.

3.    Primii pași - Formatarea unui disc cu un sistem de operare

Dacă ați făcut tot ce a fost descris în ultimii doi pași, putem merge la acțiunile corespunzătoare - Formatarea partiției sistemului. În primul rând, a pus discul în unitate, apoi reporniți computerul. La scurt timp după pornirea pe ecran, trebuie să apară un mesaj informând că apăsarea oricărei taste va începe să pornească de pe un CD sau DVD (în limba poloneză sau engleză). Dacă acest mesaj nu se afișează și computerul pornește ca întotdeauna, trebuie să modificăm configurația comenzii de boot în BIOS-ul plăcii de bază.

În acest caz, trebuie să reporniți computerul și apoi să introduceți setările BIOS. În majoritatea cazurilor, apăsați F1 sau Ștergeți pe tastatură - trebuie să încercăm, ceea ce poate duce la repornirea unui computer. Dacă aceste taste nu funcționează - Nimic nu se întâmplă pe ecran - trebuie să ne uităm la manualul de utilizare a plăcii principale. Unii producători utilizează alte combinații cheie. De exemplu, în panourile de la ABIT, Calling-ul BIOS este șters, ASUS utilizează tasta DELETE sau F2, în timp ce tasta DFI F8.

După introducerea meniului BIOS, trebuie să găsim o funcție numită "Primul dispozitiv de încărcare ", "Prioritate dispozitiv de boot " sau altul, care conține cuvântul "boot " în numele tău. După ce ați introdus opțiunea de a determina prioritatea fiecărei unități de boot, veți vedea o listă numerotată de dispozitive - în primul rând ar trebui să apară în această unitate, în care discul de instalare al Windows 7. După stabilirea comenzii corecte, ieșim din meniul de configurare BIOS înainte de a salva. În cele mai multe cazuri, tasta F10 sau opțiunea "Salvare & Ieșire " este responsabilă pentru acest lucru. După ce ați părăsit meniul, computerul va porni din nou și apoi pe ecran trebuie menționat la început. Opțiunea de a începe pornirea de pe un CD sau DVD după apăsarea oricărei taste.

După inițializarea instalării sistemului de operare Windows 7 de pe DVD, procesul de încărcare a fișierelor va începe - acest lucru poate dura câteva minute. Pașii următori sunt destul de simpli și urmați doar instrucțiunile instalatorului. Pe drum, putem alege limba instalației (acest lucru este important, deoarece această limbă va fi utilizată ulterior în sistem), limba tastaturii, formatul de timp, fusul orar etc. După câțiva pași ulteriori și aprobarea termenilor de licență, vom merge la momentul în care este decisiv.

Nu uitați să alegeți opțiunea de instalare personalizată! Numai în acest caz vom putea forma partiția de sistem cu posibilitatea de a instala o nouă copie a sistemului de operare Windows.

În pasul următor, alegem o partiție pe care vrem să instalăm sistemul. Selectați această partiție pe care a existat o versiune veche a sistemului! Dacă alegem o altă partiție, vom pierde toate datele stocate pe ea. După selectarea poziției dreapta, faceți clic pe opțiuni avansate de disc, și apoi eliminați partiția - toate fișierele stocate pe ea, împreună cu sistemul de operare va fi șterse irecuperabil. În etapa următoare, alegem opțiunea de a crea o nouă partiție - "New " - și apoi să introduceți dimensiunea sa în MB - putem introduce valoarea care a fost lansată la ștergerea partiției de sistem. Confirmați operația făcând clic pe butonul "Aplicați ". Amintiți-vă că de la 8 la 16 MB este întotdeauna nedezvoltată - acesta este un tampon de disc. Acum, marcați partiția creată acum un moment în urmă și faceți clic pe opțiunea "Format" pentru a nu forma un alt disc local din greșeală. După selectarea poziției corecte, faceți clic pe "Următorul " pentru a merge la procesul de instalare corect al Windows 7.

4.    Instalarea sistemului de operare Windows 7 și o configurație preliminară

Întregul proces de instalare a sistemului de operare Windows 7 poate dura de la câteva până la câteva duzini de minute, în funcție de eficiența echipamentului. Între timp, programul de instalare va copia fișierele de instalare pe disc, configurează servicii și actualizări, apoi terminați instalarea Repornirea automată a computerului.

Recomandat
Lasă Un Comentariu