Principal » Internet » Pentru a asculta radioul de pe Android

Pentru a asculta radioul de pe Android

Internet : Pentru a asculta radioul de pe Android

Radio este o mare sursă de informații și muzica noastră preferată. Astăzi fm blinding zeci, dacă nu sute de posturi de radio diferite, locale și tematice. Pe scurt - toată lumea va găsi ceva pentru toată lumea. Dar ce să faceți dacă locul unde găsim postul nostru de radio preferat nu este potrivit? Cea mai recentă tehnologie vine aici cu ajutorul. Dacă aveți un smartphone sau un comprimat cu un sistem Android, stația dvs. preferată (ambele poloneze și străine) puteți asculta aproape peste tot. Doar aveți o conexiune activă la Internet. Mai jos veți găsi o descriere și instrucțiuni privind modul de utilizare a două, în opinia noastră, cele mai bune aplicații, care va permite una dintre sutele de diferite posturi.

Pentru primul foc, am ghicit pe toată lumea Winamp. De data aceasta într-o versiune mobilă pentru Android. În mod similar cu versiunea de calculator, Winamp pe Android în versiunea de bază este complet gratuit. În plus față de funcțiile cunoscute, cum ar fi un music player, fie un magazin online cu cele mai mari hit-uri, Winamp oferă, de asemenea, acces la radioul gratuit la internet. Funcția Shoutcast este responsabilă pentru această opțiune. După ce începe să se clasifice în meniu cu posturi de radio pe care le putem clasifica în mai multe moduri (gen, limbă, alfabetic, cea mai bună evaluare etc.). Printre ei a existat, de asemenea, loc pentru câteva posturi de radio poloneze (Zet Eska Rock). Merită adăugată că, chiar și atunci când folosim datele de transfer de date oferite de operator, nu ne expunem la un cost mare. Winamp oferă o calitate ridicată a sunetului utilizând cantitatea minimă de date (aproximativ 60 de minute de ascultare în calitate HD este de numai aproximativ 15-20MB).

Altul, mai puțin cunoscut în lume, dar un program foarte popular în țara noastră, pe care dorim să-l prezentăm a Tub.Fm. Această aplicație a fost creată în mod specific pentru a asculta radioul prin Internet. Cu un meniu simplu, vă putem găsi cu ușurință difuzarea dvs. preferată. Stațiile de radio, ca în cazul lui Winamp, au fost împărțite atât pe speciile muzicale, revizuirile utilizatorilor, limba etc. Spre deosebire de aplicațiile descrise anterior, găsim aici mult mai multe posturi radio radio poloneze Radio Roxy, stații de radio Rock RMF FM și toate posturile sale de radio tematice cu tematică radio Zet și mult mai mult. Tubul total.FM oferă acces la zeci de mii de stații impresionante, inclusiv multe, unde cântecele jucate sunt alese de ascultătorii înșiși. A existat, de asemenea, o funcție de adăugare la favorite sau de a alege albume sau artiști americani și căutând stații care le joacă. După intrarea în tuba de gen interesantă.FM va sugera cea mai potrivită difuzare.

Ascultarea radioului de Internet prin smartphone este foarte ușoară și datorită pachetelor de date oferite de operatorii de rețea mobilă, devine practic gratuit. Sau poate încă mai aveți și alte propuneri interesante pentru aplicații care vă permit să ascultați radioul dvs. preferat? Împărtășiți-le în comentarii.

Recomandat
Lasă Un Comentariu