Principal » Internet » Cum să ascultați radioul FM pe Windows Phone?

Cum să ascultați radioul FM pe Windows Phone?

Internet : Cum să ascultați radioul FM pe Windows Phone?

A telefoane cu Windows Phone 8 au primit o funcție utilă de ascultare a Radio FM. Putem adăuga și căutam complet posturile de radio favorite și, de asemenea, catalogați-le în funcție de discreție și de nevoile dvs. Această funcție, cu toate acestea, nu este stabilită în mod implicit. În direcția de mai jos, vă prezentăm să scrieți modul de configurare a radioului FM în dispozitivele Windows Phone.


1. În primul rând, trebuie să ascultați radioul în Windows Phone Căști cu fir, Pentru funcția nu este disponibilă pentru căști fără fir, conectat NP. de Bluetooth.
2. Accesați ecranul de pornire și selectați opțiunea Muzică + Video.
3. Trageți degetul în zonă Colectie, Apoi alegem opțiunea Radio.
4. În acest moment puteți selecta o anumită stație în 2 moduri:
- Prin derularea spre stânga sau spre dreapta, alegem semnalul radio pe care îl interesează, în timp ce vă deplasați în sus sau în jos, alegeți posturile de radio cu cel mai puternic semnal - această a doua funcție este recomandată dacă nu sunteți interesat de o anumită stație și noi Doriți să găsiți cele mai populare cu cel mai bun semnal
- Mergeți la fila Favorite, apoi alegeți posturile de radio care au fost sofisticate și adăugate la listă înainte.
5. Odată ce am găsit deja stația selectată, putem începe să difuzați prin apăsarea butonului Joaca, Cu toate acestea, pentru a vă întrerupe alegerea unei opțiuni Pauză.
6. Pentru a adăuga o stație la Favorite, La momentul căutării, alegem opțiunea Adauga la favorite, sau Eliminați din favorite Dacă nu ne interesează mai mult.
7. Dacă doriți să comutați sunetul de la căști la difuzor sau viceversa, trebuie să apăsați numărul postului de radio selectat și apoi selectați Treceți la difuzor sau Treceți la setul cu cască.
8. La rândul său, dacă suntem interesați de stațiile din alte regiuni (de ex. Străine), apoi apăsați numărul postului, apoi selectați opțiunea Setări> Țară / Regiune, După care alegem regiunea interesantă din lista afișată.

Recomandat
Lasă Un Comentariu