Principal » Software » Cum se extind partiția de sistem Windows 7?

Cum se extind partiția de sistem Windows 7?

Software  : Cum se extind partiția de sistem Windows 7?

Partiția de sistem, aceasta este partea hard disk-ului pe care este instalat sistemul de operare. Pe această partiție (de obicei, acest disc C: ) este, de asemenea, instalat în mod implicit toate programele pe care le folosim în timpul funcționării, învățării sau distracției. Din păcate, uneori se întâmplă că, după o anumită perioadă de timp, partiția de sistem lipsește un loc. Atunci ce? Este posibilă mărirea acestei partiții fără a fi nevoie să formați discul, ceea ce ar implica pierderea tuturor datelor și necesitatea instalării din nou a sistemului de operare. Cum să o facă? Citeste mai mult!

La început ar trebui să fie Defrarend Hard diskul pe care este localizat sistemul de operare. În acest scop, ne deschidem Calculatorul meu, Mouse-ul din dreapta Faceți clic pe sistem (de obicei este C: ) și selectați din meniu Proprietăți > Instrumente > Defragmentare. Apoi creăm o copie de rezervă a celor mai importante date (pe disc, pendrive sau un hard disk extern).

Acum, după defragmentare și creați o copie de rezervă, intrăm start > Panou de control > Sistem de securitate > Instrumente de administrare Și alegem Calculator. Faceți clic pe de două ori în Depozit și apoi in Managementul discului.

Acum creștem dimensiunea partiției de sistem. Pentru a face acest lucru, trebuie să avem o notă gratuită la orice disc. Dacă nu avem un astfel de loc, trebuie să reducem o altă partiție disponibilă, de exemplu disc D:. Pentru a face acest lucru, faceți clic dreapta pe partiția selectată pentru a reduce și a selecta din meniul pop-up Reduceți volumul. Acum oferim cantitatea exactă de spațiu (în megaocteți) pentru a reduce și a alege reducerea.

Ne întoarcem la extinderea partiției de sistem. Faceți clic dreapta pe discul de sistem și selectați din meniu Răspândiți volumul. Acum apare vrăjitorul extensiei discului. Trebuie să dau clic pe Următorul, și apoi alegeți spațiul pe care partiția noastră urmează să fie mărită. Amintiți-vă că nu poate fi mai mare decât numărul existent + de spațiu nealocat obținut din reducerea unei alte partiții. Acum doar suficient pentru a alege finalizarea și gata! Tocmai am extins dimensiunea partiției de sistem.

Recomandat
Lasă Un Comentariu