Principal » Internet » Cum să vorbești pe GG?

Cum să vorbești pe GG?

Internet : Cum să vorbești pe GG?

Nu toată lumea are o experiență de calculator excelentă. Unii încep acum aventura lor, cumpără primul computer și au pus primii pași în lumea virtuală. Totul merită să porniți de la utilizarea mesagerilor pe Internet. Să spunem cum să vorbim despre GG.
Am menționat deja de multe ori că GG este probabil cel mai popular comunicator de Internet din Polonia, astfel încât serviciul său eficient este o abilitate foarte valoroasă. Din fericire, nu este nimic dificil despre asta. Fasole! Serviciul este foarte simplu și chiar un utilizator începător fără nici o experiență se va ocupa de toate opțiunile. Desigur, mai întâi instalăm programul și conectați-vă la contul dvs. Dacă acesta este primul început, trebuie să creați un cont urmând instrucțiunile.

După începerea programului, ar trebui să adăugați contacte care vor apărea pe listă. În acest scop, mergem la fila "Oameni " și introduceți un număr GG al unui prieten sau căutați-o prin. date.

După selectarea unui prieten și adăugarea acesteia în lista de contacte, accesați fila "Contacte " și faceți dublu clic pe poziția unui prieten. Apoi, într-o fereastră nouă, introduceți textul conversației și apăsați ENTER. Conversația va fi afișată în partea de sus a ferestrei.

Recomandat
Lasă Un Comentariu