Principal » Internet » Cum de a face capturi de ecran pe telefonul smartphone Android

Cum de a face capturi de ecran pe telefonul smartphone Android

Internet : Cum de a face capturi de ecran pe telefonul smartphone Android

Sistemul de operare Android oferă utilizatorilor multe posibilități noi. În plus față de funcțiile de bază, datorită cărora se transformă într-un dispozitiv multifuncțional, are și câteva astfel de astfel încât nu toată lumea știe. Una dintre ele este abilitatea de a lua descărcări pe ecran, așa-numitele. Imagini de ecran. Următorul text în mai mulți pași va prezenta cum să o facă.

 

În funcție de producător și de versiunea sistemului, combinația de taste care trebuie să ia descărcări pe ecran poate diferi ușor. Vom prezenta cele mai populare cele care ar trebui să funcționeze în majoritatea cazurilor. În sistemul Android 4.X screenshot (în orice moment: pe desktop, în meniul, când vizionați un film, fotografii sau jocuri de jocuri), se efectuează de obicei o combinație de taste pentru aproximativ 1,5 secunde Volumul în jos + Blocarea ecranului. Amintiți-vă să le apăsați în același timp, altfel screenshot-ul nu se va face. Despre luarea screenshot Vă vom informa un sunet distinctiv al camerei și o animație simplă a ecranului.

Într-o smartphone și tablete ușor mai vechi, și în parte din smartphone-ul Samsung, screenshot-ul este realizat printr-o combinație de chei HOME + Buton de alimentare.

 

În ultimele smartphone-uri Samsung Imaginile pot fi de asemenea efectuate prin intermediul Gestul de mână adecvat. Utilizați mâna la una dintre marginile ecranului și mișcarea monotonă, destul de rapidă pentru ao muta la a doua margine (se pare că am spoun ceva de pe ecran).

Imaginile de pe ecran sunt salvate în format PNG, deci nu ar trebui să fie cea mai mică problemă cu reproducerea lor. Le putem găsi în galeria din directorul de ecran.

Recomandat
Lasă Un Comentariu