Principal » Software » Cum se restabilește sistemul la setările implicite?

Cum se restabilește sistemul la setările implicite?

Software  : Cum se restabilește sistemul la setările implicite?

Uneori apar probleme după câteva luni de utilizare intensivă. Dacă computerul funcționează mai lent, se blochează sau se oprește în mod spontan distracția sau un efect de muncă de lungă durată, decidem de obicei să reinstalați sistemul de operare. Din păcate, de obicei durează foarte mult timp. Este mai simplu și cel mai important, un mod mai rapid?

Din fericire, există un mod extrem de simplu și rapid. Cu programul RefreshPC, chiar și utilizatorilor începători și fără experiență, menținând în același timp de mai multe reguli importante, ei vor face cu răcoritoare sistemul și pentru al restaura la setările din fabrică, fără a fi nevoie de reinstalare, care este de obicei consumatoare de timp și pentru unele destul de complicate.

Fiecare utilizator de calculator cu experiență, cu cel puțin câțiva ani de experiență știe foarte bine că, uneori, sistemul funcționează mare pentru un an sau mai mult, un alt timp după câteva luni de muncă intensă, instalarea și dezinstalarea programelor ETC. Calculatorul începe să joace. Probleme gratuite de pornire, punere în funcțiune și stabilitate, agățarea, repornirea etc. - Acestea sunt principalele simptome ale problemelor sistemului. Deși cea mai bună soluție din această situație pare să instaleze o nouă copie a sistemului de operare Windows, dar nu este întotdeauna posibil. În astfel de momente, RefreshPC este o rețetă.

În ultima tranșă a programului, care a avut premiera deja cu ceva timp în urmă, producătorii au îmbunătățit problema cu diagnosticul programului de către software-ul antivirus. Versiunea anterioară a fost identificată prin programe de securitate ca software rău intenționat - în cea mai recentă versiune a RefreshPC 2.0 Nu vom experimenta această problemă.

Programul REFRESSHPC restabilește toate serviciile de sistem active și intrările în registry la setările din fabrică. În plus, instrumentul curăță în mod clar cataloage temporare și fișiere Preluați, care, la rândul său, îmbunătățește puternic performanța generală și a sistemului de stabilitate. Aceasta este soluția perfectă atunci când sistemul va deteriora sau când vrem să o reîmprospătăm fără a fi nevoie să reinstalați Windows, de exemplu. Când nu avem o placă de instalare, nu avem timp pentru întregul proces de instalare sau nu vrem să-și piardă date importante.

Un alt avantaj al programului este o interfață foarte simplă și clară. Avem practic o funcție la dispoziția dvs., astfel încât greșeala practic nu intră în joc. Mai mult, RefreshPC Când reîmprospătarea sistemului nu interferează cu fișierele de utilizator sau software-ul instalat - singurul scop sunt intrările în serviciile de registru și de sistem. Din păcate, împreună cu avantajele în dezavantajele mâinilor. Paradoxal, minusul programului poate fi simplitatea sa, deoarece utilizatorul nu are acces la nicio informație despre schimbările pe care le-a făcut.

Înainte de a începe lucrul cu RefreshPC, este în valoare de a face o copie a sistemului de securitate cu punctul de restaurare, ceea ce sugerează programul în sine, înainte de prima pornire. Amintiți-vă, totuși, că instrumentul nu va remedia toate problemele de calculator și să-și îmbunătățească acțiunea. Cea mai bună modalitate de a reîmprospăta complet computerul este încă un sistem reinstalând. Să ne amintim, de asemenea, să menținem sistematic un computer în stare bună - eliminați fișierele și programele inutile, nu instalați aplicații inutile, să vedem la malware etc.

Recomandat
Lasă Un Comentariu