Principal » Internet » Cum de a restabili un mod vechi de tamponare a filmului pe YouTube?

Cum de a restabili un mod vechi de tamponare a filmului pe YouTube?

Internet : Cum de a restabili un mod vechi de tamponare a filmului pe YouTube?

Cu ceva timp în urmă, faimosul serviciu YouTube a introdus schimbări amănunțite atunci când vine vorba de filmele de tamponare. Unul îi place, alții nu. Din fericire pentru acest al doilea grup de oameni, au fost pregătite numeroase extras care vă permit să reveniți la sistemul anterior. Să verificăm cum să o facem.
Înainte de a merge la adăugarea unei restaurări în mod anterior, tamponarea filmului, hai să verificăm ce a introdus un nou mod acum ceva timp. După modificări, noul sistem de tamponare ar trebui să vă ofere în special celor care trebuie să controleze consumul de transfer. Vorbesc despre utilizatorii de Internet mobil cu o limită de date. De exemplu, dacă cineva a vrut să vadă un fragment de film lung, trebuia să se bazeze pe faptul că el va fi încărcat în întregime chiar și atunci când vrem să vedem primele 5 minute. După cum știți, acest mod a epuizat puternic resursele limitei de date lunare.
Noul sistem de tamponare încarcă doar un fragment al filmului și apoi "Așteptare " până când starea de vizualizare va atinge nivelul corespunzător. Așadar, putem vedea începutul unui film de oră fără riscul ca întregul film să fie încărcat (inutil) și "ZJE " o cantitate imensă de date. Aceasta este, desigur, argumentele sale și contra. Titularii unei legături rapide se pliteră că un nou sistem de tamponare face dificilă "sărituri " după film - uneori re-redarea se poate mișca după câteva secunde. În sistemul de tamponare anterioară, linkers rapid au pornit uneori pe film, au oprit și au așteptat un moment până când se încarcă. Este imposibil acum.

Doar instalați apendicele Centrului YouTube (// Addons.Mozilla.Org / en / Firefox / Addon / YouTube-Center /) Disponibil pentru majoritatea browserelor web. Doar instalați add-on făcând clic pe butonul corespunzător (în cazul Mozilla Firefox, acest buton "Install "), apoi mergeți la serviciul YouTube. După un timp, va apărea o fereastră de bun venit în care facem clic pe "Mergeți la Setări ". Putem stabili multe opțiuni interesante acolo, dar dacă ne pasă doar de vechiul sistem de tamponare, mergeți la fila "Player ", apoi dezactivați opțiunea "Dash". De acum YouTube va folosi sistemul de tamponare anterioare.

Recomandat
Lasă Un Comentariu