Principal » Internet » Cum se restabilește versiunea mai veche a browserului Firefox?

Cum se restabilește versiunea mai veche a browserului Firefox?

Internet : Cum se restabilește versiunea mai veche a browserului Firefox?

Schimbările sunt bune, deși nu dau întotdeauna fiecare. În timp ce culoarea pereților din apartament poate fi schimbată, același tapet de pe desktop-ul computerului, astfel încât versiunea mai veche a browserului Mozilla Firefox este restabilită, contrar aparițiilor nu este ușor. Să verificăm cum să o facem în siguranță și eficient.
De obicei, prezentând noi versiuni ale programului, creatorii încearcă să introducă facilități și știri. Cu toate acestea, aceste modificări nu sunt întotdeauna dorite de către utilizatori. Din păcate, de obicei suntem "condamnați " la cea mai recentă versiune, deoarece cele anterioare sunt greu de evitat sau deloc sărituri pe serverele de pagini cu programe sau producător. În mod similar cu browserele web, care sunt actualizate automat în mod implicit. După actualizare, revenirea la versiunea anterioară, din păcate, nu este un utilizator ușor și novice poate avea probleme cu acest lucru.
Dacă vrem să restaurăm versiunea anterioară a browserului, după toate, în primul rând, pentru certitudine și siguranță, ar trebui să facem o copie a securității profilului browserului. În acest scop, introduceți "Despre: suport " în curea de adresă și faceți clic pe Enter. Apoi faceți clic pe butonul "Afișați folderul ", care va deschide un dosar cu setări și toate informațiile stocate în profil. Apoi ne întoarcem la o locație și copiați un dosar în altă locație securizată, de exemplu. pe desktop.

În pasul următor, instalăm o versiune mai veche a browserului. Dacă nu avem fișierul de instalare Mozilla Firefox, îl putem descărca din rețea, deși cea mai tare este de a descărca un astfel de fișier de la serverul Oficial Mozilla. Vă recomandăm să descărcați o versiune stabilă a browser-ului Firefox, fără aditivi inutile și modificări (de exemplu,. În beta, aurora etc.). Dacă doriți să descărcați un fișier de instalare de versiune stabilă, mergeți la server cu fișiere de instalare stabile Firefox (// ftp.Mozilla.Org / pub / mozilla.Org / Firefox / Releases /). Vom găsi practic toate versiunile de browser - fiecare versiune este marcată cu un număr special.

Dacă am ales deja versiunea de căutare, descărcați fișierul de instalare și apoi instalarea Selectarea sistemului de operare și versiunea lingvistică. După instalare, noua versiune a browser-ului va fi înlocuit de un pacient vârstnic. În textul următor, vom scrie modul de blocare a actualizărilor automate pentru a vă păstra versiunea preferată a browserului Mozilla Firefox.

Recomandat
Lasă Un Comentariu