Principal » Software » Cum să accelerați afișarea miniaturilor în Windows 7?

Cum să accelerați afișarea miniaturilor în Windows 7?

Software  : Cum să accelerați afișarea miniaturilor în Windows 7?

Dacă cineva lucrează pe un computer în fiecare zi, el știe cât de valoroasă este eficientă și mai presus de toate lucrările rapide. Utilizatorii obișnuiți nu pot aprecia acest lucru, dar profesioniștii care se ocupă de performanță vor beneficia cu siguranță de următoarele sfaturi. Astfel încât să accelereze simplu și eficient afișarea miniaturilor?
Ca și în cazul sfaturilor anterioare, același lucru și în acest caz vor induce interferențe în setările de registru de sistem. Prin urmare, vă recomandăm o atenție deosebită, deoarece erorile sau funcționarea incorectă pot deteriora sistemul!
Pentru a merge la editarea registrului, intrăm Start Meniu, și apoi intrați Regedit și apăsați Entery. După un moment, va apărea fereastra de redacție a registrului în care urmăm calea  HKEY_CURRENT_USER / Panou de control / Mouse, și apoi faceți dublu clic pe cheie Mousehoverurt.

Într-un nou panou de editare, schimbăm valoarea implicită (de obicei acest lucru este 400) pe un NP ușor mai mic. 100. După efectuarea modificărilor, faceți clic pe BINE, Închideți editorul de registru al sistemului și reporniți computerul.

Recomandat
Lasă Un Comentariu