Principal » Software » Cum să accelerați afișarea meniului contextual?

Cum să accelerați afișarea meniului contextual?

Software  : Cum să accelerați afișarea meniului contextual?

Accelerarea funcționării calculatorului este posibilă, deși cu siguranță nu vor ajuta să o implicați de mulți producători "minunate" programe. Pentru a îmbunătăți eficient sistemul, este necesară interferența în registrul de sistem. Un exemplu poate fi să accelerați afișarea meniului contextual.
Folosind următoarele sfaturi, facem meniul contextual când faceți clic dreapta pe orice element va fi mult mai rapid. Desigur, acest lucru nu va afecta o performanță distinctă a computerului, dar cu siguranță va accelera și va îmbunătăți confortul de a lucra cu un computer.
În primul pas, intrăm Start Meniu, introduce Regedit și apăsați Entery. Apoi urmăm calea Hkey_current_user / panou de control / desktop și în partea dreaptă, faceți dublu clic pe valoarea Menushowdelay.

După un timp, va apărea fereastra de editare în care schimbăm valoarea întârzierii exprimată în milisecunde. În mod implicit, acest număr 400 - Vă sugerăm o schimbare de NP. pe 100 sau 150. După introducerea schimbării, faceți clic pe BINE, și apoi reporniți computerul pentru a face modificările sunt aplicate pe deplin.

Recomandat
Lasă Un Comentariu