Principal » Software » Cum să accelerați Windows 8?

Cum să accelerați Windows 8?

Software  : Cum să accelerați Windows 8?

Viteza sau, mai degrabă, eficiența funcționării computerului depinde în principal de parametrii componentelor, dar dacă sistemul este deteriorat, aglomerat și umplut cu diferite tipuri de programe și aditivi inutili, chiar și cele mai puternice echipamente pot avea probleme cu eficiența și stabilitatea. Să verificăm cum să accelerați computerul Windows 8.
În primul rând, aveți grijă de viteza sistemului de operare. Acest aspect afectează nu numai curățenia discului, ci mai presus de toate programele care încep împreună cu începutul sistemului. Da, un pachet antivirus, Communicator și un client Virtual Disk nu vor încetini computerul și sunt acceptabile, dar dacă cu sistemul există mai multe programe inutile, merită să luați. Și cum să o faci?

Direct la marcajul responsabil pentru funcția de autostrot de program provin de pe ecran start sau prin bara laterală. Ar trebui să introduceți aici autostradă, și sistemul va afișa o opțiune numită Verificați ce procese au început automat când pornirea Windows. Faceți clic pe această opțiune și vom fi transferați în lista de procese. Pe listă, mergeți la coloană Impactul asupra punerii în funcțiune. Dacă procesul sau cererea a fost oferită ca Înalt sau posibil Mediocru, Merită să luăm în considerare eliminarea sa, amintindu-ne dacă este profitabilă deloc. Amintiți-vă că nu există în nici un caz procesele legate de pachetul antivirus. În plus, dacă lăsăm un proces ridicat, acesta nu va afecta în mod semnificativ computerul începând cu condiția de care este necesară pentru noi.
În plus, merită să verificați toate procesele care rulează în fundal. Ei nu trebuie întotdeauna să fie programe începute cu sistemul. Pentru a verifica cât de mult impact asupra performanței au acest tip de procese, mergeți la Gestionar de sarcini, și apoi du-te la marcaj Procese. Dacă o aplicație dată are o parte semnificativă în procesor sau resurse de memorie, îl putem dezactiva de la panou Lansa Amintiți-vă, ca în cazul programelor care încep cu sistemul, nu dezactivați procesele legate de pachetele antivirus!

Recomandat
Lasă Un Comentariu