Principal » Software » Cum să accelerați Windows 7?

Cum să accelerați Windows 7?

Software  : Cum să accelerați Windows 7?

Windows 7, în ciuda popularității în creștere a Windows 8.1 încă oaspeți pe calculatoarele celor mai multe computere din lume. Se estimează că mai mult de 46% dintre utilizatori utilizează încă Windows 7. Prin urmare, merită să verificați cum să accelerați acest sistem pentru a ne servi cât mai mult posibil.
La început, trebuie remarcat faptul că nici un program sau tratamente de programare nu modifică calculatorul gratuit în demonul de viteză și performanță. Trebuie amintit că viteza calculatorului și, mai ales, capacitatea sa de calcul depinde de subansamblele utilizate. Procesor, memorie, disc etc. Placă grafică. Dacă procesorul este slab, nu vor ajuta trucuri, programe și tratamente. Pe de altă parte, un sistem de operare configurat poate încetini chiar și cel mai rapid computer.
Din fericire, există mai multe modalități de îmbunătățire a funcționării sistemului de operare Windows 7. Cea mai ușoară modalitate este de a șterge discurile din gunoi inutil, de exemplu. program Ccleaner, Dar aceasta este o rulare scurtă și se recomandă efectuarea operațiilor de curățare cel puțin o dată pe lună. Dacă ne pasă de creșterea eficienței pentru o perioadă lungă de timp, vă putem tenta să dezactivați opțiunile inutile.
În acest scop, ne deschidem Start Meniu, și apoi du-te la Panou de control și alegem un instrument Programe și funcții. Apoi, în fereastra recent deschisă din stânga, veți găsi funcția Activați sau dezactivați funcțiile Windows - Faceți clic pe ea.

După un timp, va apărea o fereastră mică în care veți găsi o listă a tuturor funcțiilor de sistem. Pentru a dezactiva funcția, doar deselectați-o. În funcție de preferințele individuale, putem dezactiva, de exemplu,. Caracteristici și programe multimedia, cum ar fi Windows DVD Maker, Windows Media Center și Windows Media Player. Acest lucru este indicat când folosim programe alternative. În plus, putem dezactiva jocuri de sistem, împreună cu jocuri pe internet, precum Internet Explorer, dacă vom folosi alternativele.

După oprirea (sau pornirea) funcțiilor selectate, faceți clic pe BINE Și așteptăm ca sistemul să facă schimbări. După finalizarea întregului proces, porniți și dezactivați computerul.

Recomandat
Lasă Un Comentariu