Principal » Internet » Cum să accelerați pornirea computerului?

Cum să accelerați pornirea computerului?

Internet : Cum să accelerați pornirea computerului?

Rularea unui sistem Fresh Windows 10 este rapid și de obicei durează de la câteva până la o duzină de secunde. Din păcate, după luni, acest proces se extinde în mod repetat ceea ce este enervant. Există mai multe modalități de ao schimba. Mai jos sunt una dintre ele sub.

În majoritatea cazurilor, sistemul de operare începe funcționarea programelor care rulează împreună cu acesta. Ele nu sunt întotdeauna necesare pentru a opera un computer, foarte des nu le folosim deloc.

Pentru a dezactiva programele inutile au început cu Windows 10, începem managerul de activități și mergeți la fila de rulare.

În această filă veți găsi o listă a început cu sistemul de programe, statutul și influența acestora la pornire. Programele care au un impact mic asupra pornirii sistemului pot fi lăsate. O semnificație mai mare au programe care au un impact ridicat asupra procesului de pornire. Merită luată în considerare. În acest scop, faceți clic dreapta pe element și selectați Dezactivați din meniu. În orice moment, putem reactiva programele în același mod.

Recomandat
Lasă Un Comentariu