Principal » Internet » Cum să accelerați smartphone-ul dvs. Android?

Cum să accelerați smartphone-ul dvs. Android?

Internet : Cum să accelerați smartphone-ul dvs. Android?

Android, ca orice alt sistem de operare, poate uneori să-și reducă performanța, să încetinească funcționarea unor aplicații sau întregul dispozitiv. Motivul poate fi o capacitate insuficientă a cadrelor, care este ocupată de diferite procese, de ex. Legate de widget-uri. Să verificăm cum să eliberați cu ușurință memoria RAM și astfel accelerați sistemul.

Dispozitive cu o cantitate mare de RAM, NP. 2 GB sau mai de obicei nu au probleme majore cu performanța și chiar creează câteva desktop-uri cu o mulțime de widget-uri, aditivi și pictograme nu ar trebui să afecteze performanța generală. Care este un alt dispozitiv mai vechi sau inferior cu o memorie de 1 GB sau mai puțin. În astfel de cazuri, redarea aditivilor ecranelor pot duce la o eficiență redusă. Calea spre acest lucru este simplă - curățați doar toate desktele de la elemente inutile sau grupați-le în foldere separate.

Pentru a elibera resursele dispozitivului, pur și simplu eliminați widget-urile și pictogramele aplicației inutile. În acest scop, ținem widgetul ales de deget și o mutați în locul potrivit, de obicei în partea de sus a ecranului. În funcție de dispozitiv și de versiunea sistemului, putem reduce și numărul de desktop-uri. În acest scop, ținem degetul pe ecran în locația liberă, apoi de la opțiunile disponibile alegeți poziția corectă. 

Recomandat
Lasă Un Comentariu