Principal » Internet » Cum să accelerați internetul radio?

Cum să accelerați internetul radio?

Internet : Cum să accelerați internetul radio?

Mulți oameni sunt condamnați la internetul radio astăzi. Din păcate, acest tip de conexiune la rețea nu este întotdeauna stabil, care poate fi frecvent provocând o conexiune mai slabă decât contractul indică. Mai jos sunt câteva sfaturi, răspunzând la întrebarea: Cum să accelerați internetul radio?


1. Aveți grijă de configurația corectă și locul pentru routerul wireless
În funcție de modelul routerului, merită să vizitați site-ul web al producătorului oficial pentru a afla sfaturi de configurare cheie. Distanța routerului de la dispozitivele externe este, de asemenea, importantă - de exemplu. laptop. Încă căderile, această conexiune poate fi mai slabă. Este în valoare de a aduce diferite tipuri de pereți, uși și mobilier - dacă avem opțiunea, este recomandabil ca computerul să nu fie separat de router alte camere de casă. Dacă nu există o astfel de opțiune, ar putea să merite să ne gândim să investiți într-o antenă specială care să consolideze semnalul routerului. În plus, amintiți-vă controlorii de curent pe care le găsiți pe site-ul producătorului oficial al.
2. Aveți grijă de optimizarea sistemului
Mulți oameni încă nu-și dau seama că transferul mai slab afecteaza programele care nu sunt necesare și în mod constant deschise. Opriți toate tipurile de comunicatori, programe P2P sau clientul de e-mail. În opțiuni, trebuie să dezactivați pornirea automată a acestor programe când începeți un sistem - utilizați-le numai atunci când sunt de fapt necesare. Este, de asemenea, profitând în valoare de un program antivirus eficient care va proteja computerul de software dăunător. Un exemplu poate fi Avira Free Antivirus 2014 sau avast! Antivirus gratuit 2014.
3. Încercați programele folosite pentru a accelera conexiunea
Pe Web găsim câteva programe interesante care vor realiza un transfer optim de date. Un exemplu este SpeedConnect Internet Accelerator, Internet de robust viteza Booster sau WiFi Speed Booster.
4. Protejați un router de parolă
Nu merită să protejați routerul de parolă, ci și să le schimbați imediat când configurați greu de descifrat. Mulți oameni uită de această activitate, lăsând parolele implicite care pot fi ușor decriptate. De asemenea, este recomandabil să ascundeți rețeaua către terți - pentru a face acest lucru, opriți funcțiile SSID în opțiunile routerului.
5. Aveți grijă de criptarea rețelei
În opțiunile routerului, setați criptarea WEP și WPA. Aceste opțiuni permit o protecție de rețea prin intermediul unei parole generat, care este dificil să se rupă de către persoane neautorizate.
6. Minimizați numărul de dispozitive conectate.
În cazul internetului radio, merită să ne amintim că cu cât mai multe dispozitive se conectează la rețea, cu atât este mai mică transferul datorită separării vitezei. Dacă nu avem de a utiliza mai multe calculatoare, în orice moment, atunci limita conectarea la un hardware, iar transferul imediat va îmbunătăți.

Recomandat
Lasă Un Comentariu