Principal » Internet » Cum să accelerați Internetul?

Cum să accelerați Internetul?

Internet : Cum să accelerați Internetul?

Pentru un caz bun, cineva ar putea scrie: „Pentru a accelera internet, ar trebui să achiziționați un pachet mai mare cu furnizorul!"Da, există multe adevăruri, pentru că dacă cineva are un pachet de NP. 30 MB / s nu se află într-o stare de modalități magice de ao accelera la 35 sau 50. Acest lucru este pur și simplu imposibil. Cu toate acestea, dacă avem un pachet de 30 MB / s și toate testele arată NP. 10 sau 15 MB / s Problema poate sta pe partea laterală a furnizorului sau a echipamentului nostru.
În cazul în care internetul este pur și simplu prea lent și nu oferă o viteză în conformitate cu contractul, și totuși revendicările furnizorul care la partea sa nu există nici o problemă și mai rău, viteza este aproape contractuale pe alte calculatoare, este în valoare de atenție de plată la computerul nostru și router. Se poate dovedi că echipamentul pur și simplu nu este adaptat la manipularea legăturilor de mare viteză. Apropo, acum 5 ani, standardul cu o viteză de 512 kbps sau 1 MB / s, astăzi, viteza de până la 60 MB / s nu este un lux.

Dacă problema apare atunci când utilizați o rețea fără fir, cauzele pot fi mai multe. În primul rând, merită verificat dacă routerul fără fir nu este deranjat de alte valuri radio. Dacă alte echipamente electronice stau de la router de la router, merită să le mutați cel puțin o duzină de zeci de centimetri. Dacă problema persistă, poate doriți să mutați routerul într-o altă locație fără alte echipamente, mobilier și suprafețe metalice mari (de ex. Birou, dulapuri, rafturi etc.) care poate reflecta sau distorsiona valurile. Cea mai bună soluție este atunci când computerul și routerul nu există obstacole.
Dacă nu suntem în măsură să stabilească un router fără fir în așa fel încât nu există nici o interferență și, în plus, vom folosi un computer desktop, mai bine pentru a pune pe modalitățile de modă veche și de a conecta computerul cu un router fir. Dacă acest lucru nu ajută încă, problema poate fi echipamentul învechit, de exemplu. Adaptor vechi în computer, care nu poate face față internetului de bandă largă. Vă rugăm să rețineți că există multe standarde în rețelele fără fir și dacă avem echipamente de acum câțiva ani, probabil că nu este adaptat la internetul de bandă largă. Un exemplu poate fi 802 de standarde.11b (până la 11 MB / s), 802.11A și 802.11g (până la 54 MB / s), care sunt, de asemenea, destul de sensibile atunci când vine vorba de obstacole concrete, metal etc. Dacă vrem o acoperire mare și o mare viteză ar trebui să investească oferind suport hardware pentru 802.11N și 802.11ac. 

Recomandat
Lasă Un Comentariu