Principal » Internet » Cum să accelerați un smartphone cu Android în 5 pași

Cum să accelerați un smartphone cu Android în 5 pași

Internet : Cum să accelerați un smartphone cu Android în 5 pași

Achiziționarea de noi echipamente electronice este de obicei însoțită de un zâmbet inseparabil pe față și plin de fericire. Acesta nu este diferită atunci când vom introduce un smartphone. Din păcate, acest tip de gadgeturi devalie foarte repede și după ceva timp sunt pur și simplu depășite. Există totuși câteva moduri în câteva moduri care ne vor ajuta să prelungească durata de viață a dispozitivelor mobile și să le accelerez funcționarea. În ultimul tip de ghid, am scris despre configurația potrivită a smartphone-urilor utilizând opțiunile de programare disponibile în meniu. De data aceasta, totuși, ne vom concentra pe mai multe activități simple care au o lucrare de contrabandă a dispozitivului nostru.

În primul rând - comanda cu jocuri și aplicații.

Se întâmplă că avem o mulțime de jocuri și aplicații pe telefonul nostru smartphone. Pun pariu că, în cea mai mare parte, tocmai nu folosiți. Puțini utilizatori știu, totuși, că unele dintre aceste programe sunt foarte des începând din fundal, ceea ce încetinește în mod semnificativ funcționarea sistemului prin încărcarea procesorului și a memoriei.

Sfat:

În fiecare moment și apoi aveți o revizuire a jocurilor și a aplicațiilor și ștergeți în mod necesar persoanele din care nu veți mai folosi mai mult. Acest lucru va accelera în mod semnificativ funcționarea telefonului dvs. smartphone.

Al doilea - Fotografii, filme și muzică

Smartphone este un dispozitiv multifuncțional. În plus față de funcțiile de bază ale telefonului, acesta oferă, de asemenea, posibilitatea de a asculta muzică, fotografii sau de a viziona filme. Din păcate, acest tip de multimedia ocupă o mulțime de spațiu în memorie și după un timp, când le colectăm câteva sau o duzină sau astfel gigaocteții pot încetini funcționarea dispozitivului. 

Sfat:

Verificați în mod regulat playlisturile (muzică și videoclipuri) și ștergeți aceste multimedia, în prezent nu utilizați. De asemenea, merită luată în considerare instalarea aplicației Spotitfy (Ghid pentru cum să utilizați acesta poate fi găsit aici), care oferă acces la resurse de muzică online nelimitate. În ceea ce privește imaginile - încercați să nu colectați albume în memoria telefonului. Mutați-le la hard diskul computerului sau utilizați unul dintre discurile gratuite de cloud.

În al treilea rând - utilizați rețeaua WiFi

Aici viteza smartphone-ului nostru nu se referă atât de mult la hardware în ceea ce privește conexiunea la internet. Uneori se întâmplă că site-urile de deschidere sunt foarte frustrante. Acest lucru se datorează lățimii de bandă 3G.

Sfat:

Profitați de rețeaua WiFi ori de câte ori este posibil. Paginile se vor deschide mult mai repede, iar poșta va descărca instantaneu. În mod similar, se arată cu servicii de streaming de fișiere audio-video, de exemplu. YouTube.

Al patrulea - Verificați actualizările sistemului

Android este un sistem de operare care este dezvoltat foarte dinamic. Spre deosebire, de exemplu, de la Windows, trebuie să ne ocupăm de premiera noilor versiuni chiar de mai multe ori pe an. Mai nou, de obicei înseamnă mai repede.

Sfat:

Încercați să verificați capacitatea de a actualiza sistemul de operare cel puțin o dată pe lună sau opțiunea de a utiliza automat Ustawicie, verificarea ciclică a actualizărilor. Acest lucru se poate face pentru: Setări> Informații despre telefon> Actualizare software.

În al cincilea rând - încărcătură, încărcare, încărcare

Nu toată lumea știe că o mare parte a dispozitivelor Android (ambele tablete și smartphone-uri) pot începe mai încet atunci când le folosesc foarte intens.

Sfat:

Bunele practici este de a încărca o dată pentru un timp de smartphone pentru 24 de ore. Acest lucru vă permite să activați tehnologia Trim, datorită căreia, în timpul inactivitate lung, dispozitivul este optimizat pentru o acțiune.

Recomandat
Lasă Un Comentariu