Principal » Internet » Cum să accelerați acțiunea Android

Cum să accelerați acțiunea Android

Internet : Cum să accelerați acțiunea Android

Smartphone-urile și tabletele care rulează Android sunt acum extrem de populare. Unii dintre noi, probabil, nu ne putem imagina viața fără acest tip de dispozitive. Producătorii sunt copleșiți în prezentarea și soluțiile mai noi care se bazează pe implementarea unor componente mai eficiente sau actualizări de software. Dacă, cu toate acestea, nu ne putem permite să înlocuim fiecare moment smartphone / comprimat pentru mai târziu, și dorim să ne bucurăm de funcționarea sa netedă, chiar și cu cea mai recentă versiune de Android, merită o privire la următorul ghid. Acesta va ajuta la literalmente câțiva pași pentru a accelera funcționarea sistemului chiar și pe cel mai mic dispozitiv mai vechi. Unde să încep?

Prin "deschidere" Android, alți producători au o gamă largă de afișări când vine vorba de implementarea unui software suplimentar. Acest lucru poate încărca funcționarea sistemului (diferite tipuri de interfețe animate, programe de scanare, facilitând teoretic utilizarea dispozitivului). În plus față de sarcina de sistem, interfețele avansate de utilizator utilizate de producătorii de frunte (Samsung, LG, HTC, Sony) pot afecta consumul mai rapid de energie. Chiar dacă avem suficient hardware care, fără probleme majore, vă sfătuiește să jucați această animație, totuși atunci când utilizați diferite opțiuni, pierdem mult timp. În timp ce derularea meniului standard ia fracții de secunde, derularea animată durează de multe ori o secundă - poate părea prea mult, dar în timpul zilei Dacă o facem de sute de ori, imaginându-vă cât timp pierdem timpul. Dacă vrem să accelereze funcționarea sistemului, la început merită luat în considerare pentru a arunca totul, ceea ce este într-adevăr inutilă, și de multe ori este adesea împovărat cu munca. 

Cazul descris Android 4.X. La început, activați meniul Opțiuni de programare (Setări -> Opțiuni pentru programatori). Aici vom căuta opțiuni responsabile pentru scara de animație:

- Scala de animație Windows,

- Scala de animație de trecere,

- Durata animatorului.

       

Fabrica toate aceste opțiuni au o setare 1x. Cu toate acestea, pentru a accelera funcționarea sistemului, fiecare dintre ele OPRIȚI. Este demn adăugând că toate operațiunile descrise sunt sigure pentru telefonul nostru și nu necesită așa-numitul. Înrădăcinarea, care, în același timp, nu va duce la pierderea garanției. Acum nu avem altceva decât să reporniți telefonul smartphone. La urma urmei, ne putem bucura de un dispozitiv mult mai rapid. Acum, este adevărat, nu este un meniu impresionant de animație de tranziție, dar un întreg suportă un lucru mai eficient și mai convenabil. Este important faptul că animațiile de meniu pot fi restaurate în orice moment.

Deasupra am descris una dintre cele mai simple și mai rapide modalități de a accelera activitatea dispozitivului Android. Știți cealaltă, ca fiind sigură? Împărtășiți-le în comentarii!

Recomandat
Lasă Un Comentariu