Principal » Internet » Cum să scanați computerul antivirus online?

Cum să scanați computerul antivirus online?

Internet : Cum să scanați computerul antivirus online?

În amenințările contemporane, complete, internetul, protecția antivirus este extrem de importantă. Cel mai bine este să aveți o securitate permanentă, dar dacă este prea târziu și simțiți că computerul este infectat, puteți verifica scanerele online. Întrebarea rămâne cum să scanați un computer antivirus online și care aleg?

De la groapa de aplicare, vom oferi trei și vom prezenta avantajele lor și principiul operațiunii. 

F-Secur Online Scanner

F-Secur Online Scanner Acesta este cel mai mic scaner antivirus antivirus din acest articol - Doar descărcați un fișier mic, executați-l și programul dvs. va scana și poate să ștergeți fișierele infectate. Avantajul său este viteza de descărcare și utilizare simplă. Problema poate fi necesitatea de a descărca un fișier și lipsa opțiunilor de configurare pentru NP. partiția pe care doriți să o scanați. Posibilități mai mari au cele două aplicații rămase.

ESET Online Scanner

Dacă utilizați Internet Explost, atunci ESET Online Scanner Funcționează integral online. Suporturile Firefox, Chrome sau Opera trebuie să descărcați un fișier mic care nu necesită instalare. Doar rulați-l pentru a începe scanarea după descărcarea semnăturii. 

Avantaj ESET Online Scanner Există opțiuni mari pentru configurarea de scanare și opțiuni suplimentare - este posibil să se proxy de configurare, scanare arhive sau utilizarea de prestații de carantină. Aplicația se distinge prin detecție ridicată și o manipulare simplă. 

Kaspersky Scanner online

A treia aplicație online care poate fi utilizată pentru a scana computerul dvs. este Kaspersky Scanner online, Bazat pe soluții dovedite ale unuia dintre cele mai populare anti-virusuri. Din acest motiv, acest program va acorda atenție, dar lansarea sa poate provoca probleme. 

La început, merită să cumpărați un mediu Java disponibil aici. În fereastra browserului în care începeți Kaspersky Scanner online Pot fi solicitate să exprime consimțământul de a începe Java. Când programul se încarcă în fereastra browserului, este necesar să descărcați aproximativ 160 MB - motorul antivirus primul și apoi pentru baza de date. Pentru un scanner online - o masă puternică de date. 

Acestea sunt trei scanere online cu explicații scurte privind lansarea acestora. Desigur, acest lucru nu epuizează subiectul, dar utilizatorul mediu de internet va alege un program de trio care îndeplinește așteptările sale. Poate fi o aplicație rapidă (F-Secur Online Scanner), cu mari oportunități și, în același timp, destul de compactă (ESET Online Scanner) sau un instrument puternic care necesită un număr mare de date ca nu un program antivirus tradițional (Kaspersky Scanner online), dar este foarte funcțională.

Recomandat
Lasă Un Comentariu