Principal » Internet » Cum de a converti o fotografie în Gimpie?

Cum de a converti o fotografie în Gimpie?

Internet : Cum de a converti o fotografie în Gimpie?

GIMP este unul dintre cele mai populare programe de editare foto gratuite și diferite tipuri de grafică. Programul este foarte flexibil și vă permite să editați fotografii atât în ​​gama de bază, cât și în domeniul profesional. Să cunoaștem opțiunile de bază și cele mai frecvent utilizate în GIMP.
Cea mai comună opțiune este, printre altele, opțiunea de încadrare, care ne permite să reducem un element de beton în imagine, de ex. Fața, figura, etc clădire. În primul rând, alegem un instrument Bisturiu, Și apoi selectați zona pe care vrem să o tăiem. După un timp, va apărea o fereastră specială, care vă va permite să determinați cu precizie dimensiunile și poziția zonei de decupare. Dacă am sufocat deja toate opțiunile, apăsați pe imagine de pe buton pentru a tăia fragmentul selectat A decupa.

Dacă folosim adesea programul Gimp Pentru o editare foto simplă, NP. Îmbunătățirea focalizării, merită să cunoașteți un mod verificat de a ascunde sau de a înmuia imaginea. În primul rând, faceți clic pe instrumentul marcat ca CĂDERE BRUSCA. Instrumentul este pentru înmuierea (blur) sau ascuțirea (ascuțirea) zonele selectate de grafică. Pentru a activa fereastra de configurare, faceți clic pe pictograma Drop de două ori. Putem, printre altele, alegem transparența (opțiunea Vapori), puterea blurului sau a ascuțirii etc. După setarea tuturor opțiunilor, selectați tipul corespunzător de vârf de ascuțire din panoul de selectare a periei. În concluzie, utilizând această opțiune, putem înmuia marginile ascuțite sau să accentuăm fragmentele fotografiei.
Dacă intenționăm să folosim programul mai des Gimp, Merită să cunoaștem comenzile rapide de bază ale tastaturii.
Instrumente de selecție
R - dreptunghiular
E-eliptic
F - Freehand
U - baghetă magică
Shift + O - conform culorii
Și - foarfece
Sculă de tăiere
Shift + T - Scalarea
Shift + C - Cropping
Instrumente de transformare
Shift + S - Pantă
Shift + R - rotație
Shift + F - reflecție
Shift + P - perspectivă

Recomandat
Lasă Un Comentariu