Principal » Internet » Cum de a converti PDF în cuvânt?

Cum de a converti PDF în cuvânt?

Internet : Cum de a converti PDF în cuvânt?

În prezent, popularitatea fișierelor și a documentelor stocate în format PDF este imensă. În acest formular, primim diverse instrucțiuni de utilizare, contracte, facturi, facturi și chiar cărți și reviste. Din păcate, dezavantajul este lipsa unei ediții gratuite. Din fericire, este posibil să se proceseze un fișier PDF astfel încât să poată fi deschis în cuvânt sau similar.
Interesant, pentru a schimba documentul stocat în PDF în versiunea editabilă NP. În Microsoft Word, nu trebuie să instalăm programe complexe care ocupă un spațiu pe disc și să consumăm resurse de sistem. Prescripția este un serviciu online numit PDF la cuvânt. Numele în sine indică ceea ce servește - pur și simplu procesează documentele PDF într-un format recunoscut de cuvânt. Este demn de remarcat faptul că întreaga conversie are loc într-un browser web - rapid și eficient. Și cum funcționează?

Vizitați pagina de service PDF la cuvânt, și apoi încărcăm fișierul PDF sursă și dau adresa de e-mail la care doriți să trimiteți un fișier convertit. Timpul de așteptare pentru conversie depinde de dimensiunea fișierului convertit. Cu toate acestea, trebuie amintit că serviciul are unele limitări. Este în primul rând o limită de versiune gratuită sau 5 fișiere PDF pe lună. Dacă vrem să reciclam doar facturi de telefon sau internet, aceasta nu va fi o problemă.

Recomandat
Lasă Un Comentariu