Principal » Internet » Cum se convertesc PDF la JPG?

Cum se convertesc PDF la JPG?

Internet : Cum se convertesc PDF la JPG?

Formatul PDF este, fără îndoială, una dintre cele mai populare moduri de a salva diferite documente, de la contracte de muncă, comenzi, facturi, facturi, pentru cărți și instrucțiuni. Din păcate, acest format are unele limitări, face și o problemă atunci când vrem să afișăm NP. la telefon sau la televizor. Deci, cum să convertiți formatul PDF la JPG?
Din păcate, nu există nici un mod simplu și să schimbați extensia de la .pdf on .JPG nu va schimba nimic. Cu toate acestea, putem schimba fiecare pagină a unui document PDF pe o fotografie JPG utilizând un program special. Mai mult, atunci când instalați un instrument avansat, nu numai că vom schimba PDF-ul JPG, dar, de asemenea, vom face o operațiune inversă, vom crea documente PDF din fișierele DOC, DOCX, XLSX etc. Ce program?
Există o propunere interesantă Doro PDF scriitor. Acesta este un program simplu de utilizat și complet gratuit pentru crearea fișierelor PDF pe baza oricăror documente (text, foaie de calcul, etc imagini.) acționând pe o imprimantă virtuală. Desigur, acest proces poate fi inversat și din fișierul PDF pentru a crea NP. Fotografie salvată în format JPG. Folosind scriitorul Doro PDF, vom crea documente în format PDF prin orice instrument care are o opțiune de imprimare a documentului. Această aplicație se va ocupa de funcționarea programelor, cum ar fi editoare de text, pachete de birou, foi de calcul, editori grafice, browsere web, pachete pentru a rula companii și ETC contabilitate.

Pentru cele mai importante caracteristici Doro PDF scriitor În primul rând, simplitatea și eficacitatea funcționării, multe opțiuni de configurare și versatilitate, deoarece programul cooperează cu cele mai recente sisteme, cât și cu Microsoft Windows Solutions mai vechi. Programul de sprijin este foarte simplu și chiar și utilizatorilor începători se va ocupa de toate opțiunile. După editarea unui document sau alt material în orice program, în loc de o opțiune de înregistrare, selectați opțiunea de imprimare, apoi faceți clic pe o imprimantă virtuală Doro PDF scriitor. După un timp, va apărea o fereastră în care alegem numele fișierului, locația țintă și alte date descriptive, cum ar fi subiectul, cuvintele cheie, titlul, autorul, etc producătorului. De remarcat este, de asemenea, capacitatea de a proteja fișierul creat utilizând criptarea. Mai mult, în plus față de formatul implicit PDF, putem seta alte formate implicite, cum ar fi TIFF, PNG sau JPEG.

Recomandat
Lasă Un Comentariu