Principal » Internet » Cum de a converti un fișier PDF online pe doc?

Cum de a converti un fișier PDF online pe doc?

Internet : Cum de a converti un fișier PDF online pe doc?

Doriți să convertiți un fișier PDF la documentul text Word? Nu este nevoie să descărcați aplicația, puteți utiliza aplicația online PDF la Word Online Converter. 

Aplicația este extrem de simplă de utilizat - doar selectați Încărcați un fișier pentru a converti opțiunea și selectați fișierul pe care doriți să îl convertiți. Apoi veți fi mutat în meniul de partajare. Puteți opta pentru confidențialitatea completă a conversiei sau permisă pentru a crea o legătură publică care poate apărea în rezultatele căutării Google sau Bing.

După conversie, PDF la Word Online Converter ne va transfera la un link care vă permite să descărcați un document convertit. De asemenea, puteți trimite o referință prin e-mail.

După selectarea tuturor opțiunilor, așteptați trimiterea și conversia documentelor. Timpul de așteptare variază în funcție de dimensiunea fișierului și de viteza conexiunii la Internet. După conversie, suntem mutați la pagina de previzualizare a documentelor, care ne permite să descărcați un fișier - doar selectați Descărcare, iar în fereastra de opțiuni de descărcare, selectați Referința fișierului de descărcare Word. După descărcarea fișierului, putem lucra fără obstacole - să fac modificări text sau să-i urmăm conținutul într-un alt document.

PDF la Word Online Converter Se distinge prin eficiență ridicată și viteză de funcționare, deci poate fi o bună alternativă la programele plătibile instalate pe PC.

Recomandat
Lasă Un Comentariu