Principal » Internet » Cum să mutați marcajele în Firefox la un alt computer?

Cum să mutați marcajele în Firefox la un alt computer?

Internet : Cum să mutați marcajele în Firefox la un alt computer?

Dacă folosim un computer fără a reinstala sistemul de mai mulți ani și de la un browser web, colectăm o bibliotecă imensă de marcaje preferate, site-uri web, site-uri etc. Nu ne amintim întotdeauna totul, așa că dorim browser-ul să o facă pentru noi. Ce trebuie să faceți, dacă doriți să modificați computerul sau sistemul de operare? Există o cale!

Dacă folosim browserul Mozilla Firefox, putem salva pur și simplu și apoi să mutăm toate marcajele la un computer nou sau la un alt cont de utilizator. Acest lucru nu este dificil, porniți doar browserul utilizând contul de utilizator pe care sunt stocate toate marcajele pentru copiere. Este demn de remarcat faptul că tipul de sistem de operare în acest caz nu joacă rolul.

În primul rând, este necesar să exportați marcajele din browserul Firefox. În acest scop, după ce ați pornit Mozilla Firefox, apăsați tasta ALT și apoi pe bara de meniu, selectați "Bookmark " și faceți clic pe "Vizualizați toate marcajele ". De asemenea, putem profita de comanda rapidă de tastatură Ctrl + Shift + B.

După un timp, o nouă fereastră de marcaj va fi afișată cu mai multe secțiuni și opțiuni. Pentru a exporta marcaje, faceți clic pe "Importul și backups ", apoi selectați "Exportați fișiere în fișierul HTML

..

". După selectarea opțiunii de mai sus, putem alege locația în care veți salva toate marcajele din browserul Firefox. Desigur, cea mai bună alegere va fi o memorie externă - un hard disk extern, memorie flash, cartelă de memorie - deși cea mai bună ieșire va fi o unitate de disc virtuală în nor, de exemplu. Google Drive sau Dropbox. Pentru a salva filele, selectați locația țintă și apăsați "Deschideți " și apoi "Salvați ".

Pentru a importa marcajele Firefox, începe browser-ul, și apoi re-deschide fereastra de marcaje numindu-le de la „bara de meniu “ (după apăsarea tastei ALT) sau folosind CTRL + SHIFT + B combinația de taste. În fereastra Bookmarks, selectați "Importul și backups ", apoi faceți clic pe fila "Importați din fișierul HTML

..

". În fereastra care apare, ne îndreptăm spre locația unde am salvat fișierul cu filele și apoi făcând dublu clic pe fișierul HTML. Toate marcajele vor fi importate automat în preludiul Priorefox.

Recomandat
Lasă Un Comentariu