Principal » Internet » Cum se transferă numărul la T-Mobile?

Cum se transferă numărul la T-Mobile?

Internet : Cum se transferă numărul la T-Mobile?

Intenționați să transferați numărul de telefon în rețeaua T-Mobile? Mai jos sunt cum să transferați numărul la T-Mobile în câțiva pași simpli.


Cum să transferați numărul la T-Mobile prin Internet?
Du-te la // www.T-Mobile.PL / Oferta / Abonament / CAT10027.ChTML și alegeți oferta care vă interesează - putem alege M aici.în. Cantitatea de abonament, precum și telefonul care se potrivește cel mai bine cerințelor noastre.
După completarea corectă a formularului, ne așteptăm la un curier care ar trebui să furnizeze o comandă în câteva zile - un telefon, o cartelă SIM cu un număr temporar în T-Mobile. Împărtășim formalitățile prin semnarea contractului și așteptăm toate formalitățile de la T-Mobile.
Apoi trebuie să așteptăm consimțământul operatorului actual, după care numărul nostru va fi pornit pe rețeaua T-Mobile de la data setată în timp ce completează formularul.
Cum se transferă numărul la T-Mobile prin telefon?
Pentru a muta numărul la T-Mobile prin telefon, pur și simplu apelați 602 900 000. După un moment, ne vom conecta la un consultant. Dăm toate informațiile relevante și apoi ne așteptăm la un curier. Pașii ulteriori rulează la fel ca în cazul unor comenzi mai largi prin Internet.
Cum se transferă numărul la T-Mobile în salon?
De asemenea, putem transfera numărul la T-Mobile, mergând direct la cea mai apropiată cameră de zi. Merită să luați cartea de identitate și toate documentele obligatorii necesare cu furnizorul de servicii anteriori. La fața locului vom completa formularul și ne putem bucura de numărul în T-Mobile după încălcarea contractului cu furnizorul de servicii anteriori.

Recomandat
Lasă Un Comentariu