Principal » Internet » Cum să transferați numărul pentru a juca?

Cum să transferați numărul pentru a juca?

Internet : Cum să transferați numărul pentru a juca?

În direcția de mai jos, descriem cum să mutăm numărul în rețeaua de redare.


Cum să transferați numărul pentru a reda pe card?
Pentru a muta numărul pentru a juca pe card, este mai bine să mergeți la cel mai apropiat Joacă Salon în orașul tău. Ne asigurăm că numărul nostru este înregistrat la actualul operator. Apoi ajungem la salonul de joc cu documentul de identitate și cu cartela SIM curentă. Învățăm cererea de transfer a numărului, în timp ce alte formalități se ocupă de consultanții din camera de joacă. Apoi primim un starter gratuit pentru ca o carte să fie păstrată. Acum tot ce trebuie să faceți este să furnizați detalii de contact și să așteptați informații cu confirmarea numărului de transfer.
Cum să transferați numărul pentru a juca în abonament?
Calea cea mai ușoară este să mergeți la // www.Joaca.PL / Oferta / Go-to-Play / Play-Abonament /. Aici alegem o ofertă pe care suntem interesați, mergem la oferta selectată și completăm formularul corespunzător. Apoi trebuie să așteptăm câteva zile pentru un curier care să ne furnizeze un contract, un telefon și un card SIM.
De asemenea, putem merge direct la salonul de joacă - o listă de saloane în Polonia poate fi găsită la // www.Joaca.PL / Ajutor / Salony-Play2 /. Consultanții la fața locului ar trebui să se ocupe de toate formalitățile. Trebuie amintit că acordul cu jocul - transferul numărului de joc - va începe la cea mai veche dată la data acordului actual cu furnizorul de servicii existent, după acordul prealabil al operatorului.

Recomandat
Lasă Un Comentariu