Principal » Internet » Cum să transferați numărul în portocaliu?

Cum să transferați numărul în portocaliu?

Internet : Cum să transferați numărul în portocaliu?

Doriți să vă transferați numărul în portocaliu în timp ce sunteți într-o altă rețea? În acest ghid, vom explica în detaliu toate procesele legate de acest lucru.


Cum se transferă un număr staționar în portocaliu?
1. Cea mai ușoară cale de a face acest lucru pe internet. În acest scop Completați o formă specială Situat la adresa // www.portocale.PL / PRT / PL / chestionar?Qname = Internet_station_orange. După finalizarea fiecărui câmp, faceți clic pe buton Trimite. Așteptați răspunsul Până la 24 de ore.
2. Putem muta numărul staționar la portocaliu În salonul portocaliu. Ar trebui să luați următoarele Documente:
- Datele operatorului anterior Cu care am avut un acord semnat,
- Ultima factură pentru telefonul fix - trebuie să fie emise de operatorul anterior pe numele dvs,
Apoi, completează documentele din salonul Orange, în conformitate cu liniile directoare ale angajatului salon Orange. Numai după finalizarea documentelor necesare, veți putea semna un nou acord cu Orange.
Rețineți că transferul numărului este activ în ziua încetării contractului cu operatorul anterior.
Cum să mutați un număr pe card la Orange?
1. Pentru a muta numărul în cardul Orange, mergeți la Salonul Orange. Ar trebui să luați un document care să confirme identitatea dvs. - carte de identitate, precum și curentul card SIM.
2. După verificarea datelor, trimiteți aplicație o Mutarea numărului, Declarația cu privire la intenția de a transfera și Autorizație pentru Orange plenipotențiar - Consultantul vă va ajuta să efectuați toți pașii, datorită căruia transferați numărul în cardul Orange.
3. După finalizarea tuturor documentelor, este necesar Achiziționarea de pornire portocalie, Deoarece numărul activat va fi posibil numai pe noua cartelă SIM de la Orange - poate fi achiziționată la punctul de salon Orange. În starter, în afară de noul card SIM găsim Numărul temporar, care după utilizarea fondurilor se va schimba la numărul nostru vechi, Vrem să ne transferați.
Cum se transferă numărul la numărul de abonament Orange?
Pentru a muta numărul la abonament la portocaliu ar trebui să fie primul Rezolvați contractul cu furnizorul de servicii anteriori.
Apoi, putem transfera numărul la abonament la portocaliu în timp ce semnând un nou contract. Pentru a face acest lucru, mergeți la // www.portocale.PL / KID, 4002009272, ID, 4003759348, Articol.Html și urmați instrucțiunile.
De asemenea, puteți transfera numărul la abonamant la portocaliu. Mergeți la Salonul Orange. Activitățile sunt identice cu modul de transferare a numărului la portocaliu la card - descris mai sus. De asemenea, trebuie amintit să se alăture documentației Ultima factură plătită

Recomandat
Lasă Un Comentariu