Principal » Gaming » Cum să transferați un cont în LOL?

Cum să transferați un cont în LOL?

Gaming  : Cum să transferați un cont în LOL?

Creatori Leauge de legende Ei au făcut posibilă transferarea unui cont dintr-o regiune la alta. Sistemul vă permite să îl transferați împreună cu eroii, rune, obiecte, puncte și puncte de revoltă valutar virtuală. Cum să o facă?

Nu vă puteți mișca în fiecare loc din lume. Totul depinde de regiunea în care aveți un cont înregistrat. Iată toate capabilitățile de transfer pe care producătorul le oferă:

Polonia aparține regiunii UE Nord și est

Pentru a face un transfer, este necesar să aveți un punct de revoltă valutar virtuală. Transferul este imediat și costurile 2600 rp.  În timpul transferului, nu va fi mutat: o listă de prieteni, insigne de forum, clasament de justiție, poziție în clasamentul ligii, recompense neutilizate pentru invitații, invitații neconfirmate și puncte de onoare împreună cu insignele. 

Puteți efectua un transfer în Magazin Leauge de legende.

Transferul în LOL are sens atunci când schimbăm locul de reședință pentru o lungă perioadă de timp și doriți să vă îmbunătățiți ping-ul sau când doriți să jucați cu prietenii dvs. pe un alt server. Amintiți-vă că transferul la regiune mult din locul dvs. de reședință va afecta negativ pe Ping în timpul distracției.

Recomandat
Lasă Un Comentariu