Principal » Internet » Cum se transferă contactele de pe iPhone?

Cum se transferă contactele de pe iPhone?

Internet : Cum se transferă contactele de pe iPhone?

Aveți un iPhone 'A, dar intenționați să vă schimbați telefonul smartphone la un alt model? Cu siguranță va fi util să transferați detaliile de contact existente. În acest ghid, vom prezenta cum să transferăm contactele de pe iPhone prin scrierea lor pe alte dispozitive.


Următorul ghid a fost scris pe exemplul de transfer de contacte de la iPhone la smartphone-uri Android.
1. Descărcați o aplicație gratuită pentru iPhone numită Contactele mele de rezervă. Programul nu numai că creează o copie de siguranță a contactelor pentru dispozitivele iPhone, dar vă permite să modificați extensia de fișiere care va fi acceptată de alte dispozitive - Suntem interesați de fișiere de tip VCF fi CSV, care sunt susținute de Android.
2. Realizăm cererea de la iPhone 'A și vom obține Previzualizarea listei de contacte. Mergem la Setări (Pictograma cercului dințată) și schimbarea Tip de export pe vcard.
3. Revenim la meniul principal al programului și apăsați butonul Backup, Pentru a începe să vă sprijiniți contactele. După finalizarea procesului, selectați opțiunea E-mail și trimitem contacte în căsuța poștală, de exemplu Gmail.
4. Acum putem rula cel de-al doilea dispozitiv - în acest caz cu Android, dar puteți transfera contacte pe orice smartphone. Mergem la cutie Și deschideți fișierul de la VCF. Trebuie să apară un mesaj Cum să deschideți acest fișier.
5. Accesați contul dvs. făcând clic pe finalizarea, și apoi alegeți Telefon. În acest moment, contactele cu iPhone sunt transferate automat la un dispozitiv nou.

Recomandat
Lasă Un Comentariu