Principal » Internet » Cum să mutați domeniul?

Cum să mutați domeniul?

Internet : Cum să mutați domeniul?

Aveți un site web pentru un domeniu care nu corespunde așteptărilor dvs? Cea mai bună ieșire va transfera domeniul. Cum să o facă? Detalii pe care le prezentăm în ultimul ghid.


Transferarea domeniului depinde, de exemplu, de la furnizorul de servicii, motiv pentru care merită familiarizat la început Instrucțiuni și termenii contractului. În acest ghid vom prezenta o modalitate de a transfera domeniul la nume.EN
În cazul unui domeniu în nume.en, se efectuează domeniile poloneze de la un alt registrator gratuit. Putem muta domeniul cel mai devreme La 5 zile de la data înregistrării sau la 5 zile de la data ultimului transfer de domenii. Prin raportarea transferului de domenii poloneze, amintiți-vă că notificarea a avut loc cel târziu Cu 6 zile înainte de expirarea valabilității domeniului.
Pentru a efectua un transfer, este necesar Codul autorului pentru domenii. Codul autorului Domeniul de autorizare a informațiilor. Se eliberează pe baza unei cereri scrise trimise de abonat prin e-mail, fax, sub forma unei scanări sau prin poștă tradițională - din momentul eliberării Este important timp de 30 de zile.
Mergem la marcajul Domeniu Pe pagina de nume.PL, și apoi Mutați domeniul. Apoi intrați Numele de domeniu complet cu extensie, Aprobăm intrarea și mergem la pagina de înregistrare a clientului sau conectați-vă la Panou pentru clienți (Dacă am început un cont mai devreme).
În formularul de transfer, oferim codul autor primit anterior pentru domeniul - un mesaj din e-mailul ar trebui să vină de la Confirmarea linkului O dorință de transfer de domenii.
În cele din urmă, vom primi un link pentru a face clic pentru a accepta aplicația - Abonatul trebuie să 5 zile. Dacă trece timpul, această aplicație va fi anulată și va trebui să repetați procesul de mai sus.

Recomandat
Lasă Un Comentariu