Principal » Internet » Cum se transferă datele de pe Windows Phone pe Android sau iOS?

Cum se transferă datele de pe Windows Phone pe Android sau iOS?

Internet : Cum se transferă datele de pe Windows Phone pe Android sau iOS?

Aveți un telefon cu Windows Phone, dar doriți să îl schimbați la un dispozitiv Android sau IOS? Probabil că doriți, de asemenea, să păstrați toate datele importante din telefonul anterior - fotografii, muzică, filme sau documente. În acest ghid, arătăm cât de repede transferă datele de la Windows Phone pe Android sau iOS.


1. Descărcați un program gratuit Trimiteți oriunde Pentru telefonul Windows pentru un telefon mai vechi și IOS sau Android pentru al doilea telefon pe care vrem să transferăm datele.
2. Aplicația vă permite să transferați fișiere între dispozitivele printr-o rețea fără fir. Când alegeți un fișier, se pare aleatoriu Codul de securitate cu 6 cifre, Pe cine intră pe al doilea dispozitiv, pentru a ridica fișiere.
3. Ruling aplicația la telefon cu Windows Phone și selectați butonul Trimiteți (trimiteți). Apoi apare o listă pe care ar trebui să adăugați fișiere pe care doriți să o trimiteți. Aici apăsăm Adăugați fișiere - Pentru a adăuga fișiere specifice sau Adăugați foldere - Pentru a adăuga dosare individuale cu fișiere.
4. Pentru a ridica fișiere pe cel de-al doilea telefon Android sau iOS, după ce ați pornit aplicația, selectați A primi și în colțul din stânga sus intrăm cod de 6 cifre, și apoi confirmăm din nou făcând clic pe A primi. Aplicația acceptă aproape toate tipurile de fișiere - puteți muta filme, fotografii, muzică, jocuri, aplicații și documente.

Recomandat
Lasă Un Comentariu